За всички Голфомразци
Модератор: Общи модератори
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Е, не можем всички като тебе да берем домати в някое село край Лондон 

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Re: ре
Ачо написа:Е, не можем всички като тебе да берем домати в някое село край Лондон
верно е това... не само ги бера, ми и с колците ги ям, пич! и картофи понякога вадим, ма само у неделя, че от тия Прасета време не оста'а...
апропо, тебе нЕкой да те питал нещо или канил в закачката?
Power is Nothing Without Insanity
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Колеги явно няма нищо да стане
На лични нещо пак не е толкова смел нашият всезнаещ приятел,
какво да се прави
Освен да чакам той да си даде телефона,ама май и пред толкова хора го е страх,
аз не го каня,на селски изпълнения,а на честен мъжки двубой,
ама явно вече и това се смята за селско,
знаеш ли какво?
Селски щеше да бъде да ти намеря координатите и да те изкълча,ей така без предупреждение,ама тва с тия заплахи е по-твойта част!
Та така офертата ВАЖИ!Знаеш как да ме намериш,също така мога да ти дам и място : Цариградко Шосе 7км, ИПАКТ офис 512!
Такаааа и сега защото е много рано и ми писна със страхливци дето само критикуват,говорят,подиграват се,наричат аудиторията тук:
"Вие ли бе?!!??!", няма смисъл да се занимаваме,
моля най-учтиво тази тема да се приключи,но да се остави за контакти на драгия ни англичанин,ако все пак реши че един мъжки бой,не е селски да дойде и да си защити името,е така по детски,е така по балкански,е така и по автоджамбазки,!

На лични нещо пак не е толкова смел нашият всезнаещ приятел,
какво да се прави

Освен да чакам той да си даде телефона,ама май и пред толкова хора го е страх,
аз не го каня,на селски изпълнения,а на честен мъжки двубой,
ама явно вече и това се смята за селско,
знаеш ли какво?
Селски щеше да бъде да ти намеря координатите и да те изкълча,ей така без предупреждение,ама тва с тия заплахи е по-твойта част!
Та така офертата ВАЖИ!Знаеш как да ме намериш,също така мога да ти дам и място : Цариградко Шосе 7км, ИПАКТ офис 512!
Такаааа и сега защото е много рано и ми писна със страхливци дето само критикуват,говорят,подиграват се,наричат аудиторията тук:
"Вие ли бе?!!??!", няма смисъл да се занимаваме,
моля най-учтиво тази тема да се приключи,но да се остави за контакти на драгия ни англичанин,ако все пак реши че един мъжки бой,не е селски да дойде и да си защити името,е така по детски,е така по балкански,е така и по автоджамбазки,!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Alex 320i Cabrio написа:[steeN] написа:Alex 320i Cabrio написа:Eй това капаците са лошо нещо... Намерете ми 3-ка БМВ (без М3) да излезе срещу 16в Голф 3-ка и да е по-бърза и на писта и на 400м... Аре лек ден...
П.П. Що ли си купих Голф 2-ка за "Ринга"? Трябваше едно 316 да си взема... 'Шот' мноу завива...
сигурно има предвид голф 2 щото голф 3 е много куцкато изкл VR6
Не, точно 3-ка 16в имам в предвид - карам от време на време една такава в БГ - на реални 90,000км с чипче, шперче и хедърси. На Явор турбото не можа да ми дръпне и един калник![]()
А иначе си карам и 16в Голф 2 КР на Ринга, пък и от време на време и един GT? изпада - питайте Пенчев за как върви...
За колегата BMW8 - ако си направиш труда да поразпиташ за мен и да ми видиш профила, ще знаеш какви са ми колите/какви са били и къде ги карам. ВЕРВАЙ МИ 400м хич не ме влекат...
Сметам нЕма да ти е трудно да са сетиш каде е това...
а подробности за този мистериозен 16в голф

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Браво момчета, премерихте си пишките. И сега? Да не би да си мислите че сте убедили някой да си продаде Голфа/316ката за да си купи 316ка/Голф? За какво вообще се спори?
Единственото нещо което се доказа в последните 2 страници постове е че явно модераторите днес са заети с други неща.
Айде, ноу хард фийлингс.
Единственото нещо което се доказа в последните 2 страници постове е че явно модераторите днес са заети с други неща.

Айде, ноу хард фийлингс.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S