Да й е честито на жена ми новото Ауди А4 куатро 2 TFSI 211hp

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Да й е честито на жена ми новото Ауди А4 куатро 2 TFSI 211hp

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Сеп 2010, 22:14

http://audibg.com/forum/index.php?showt ... 0&start=20
Много са зле горките. Пуснах им линк към един видео клип и им казах "Лека нощ": "Ето и още едно клипче от немска телевизия, което мисля, че е най-обективно: http://www.youtube.com/watch?v=vAHPMUkh ... re=related
На това клипче, пускат 2 бмвта, един лексус, едно волво и едно ауди куатро (всички с двойно задвижване), за да изкачват ски писта при -4 градуса целзии. Познайте кой стига най-близо до върха? За мен темата е изчерпана...Айде отивам да видя, какво става във Ауди форума :mhihi: :wave: wink.gif"
Ще има да сънуват тази нощ 10 000 бмв форумни фена куатрот

Мноу сме зле,мен лично,много рядко ме слуша главата,ама поне сме добре ориентирани,към автомобилите,след малко отивам лягам и почвам да сънувам.Кофти за теб,че имаш такова мнение,за колегите във форума,ние плюем по аудито,не по теб!
Последна промяна LiTtLeRoCk на 11 Сеп 2010, 22:17, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Сеп 2010, 22:15

Достатъчно добре се аргументират мъжете в полза на БМВ-то, само не мога да разбера защо пренебрегваш уменията на шофьора в която и да е ситуация... гледаш някакви клипчета, сравняваш заводски данни....( към автора на темата)..... хипотетично мислиш ли, че жена ти ще стигне до билото? И за да не обидя уменията й, ще те питам по друг начин: мислиш ли, че ти и тя ще стигнете еднакво далеч? Може тя да стигне по-нагоре от теб :lol: ...
Иди снимай ти и тя, с ВАШАТА кола ( и едната и другата), на един и същ участък ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 11 Сеп 2010, 22:20

Мишел написа:Достатъчно добре се аргументират мъжете в полза на БМВ-то, само не мога да разбера защо пренебрегваш уменията на шофьора в която и да е ситуация... гледаш някакви клипчета, сравняваш заводски данни....( към автора на темата)..... хипотетично мислиш ли, че жена ти ще стигне до билото? И за да не обидя уменията й, ще те питам по друг начин: мислиш ли, че ти и тя ще стигнете еднакво далеч? Може тя да стигне по-нагоре от теб :lol: ...
Иди снимай ти и тя, с ВАШАТА кола ( и едната и другата), на един и същ участък ;)

Няма проблем. За такива предизвикателства съм винаги готов. Който иска, да взема, което БМВ иска от този форум и да идем на Алеко някоя вечер при поне 20 см сняг. От там ще тръгнем нагоре по склона, и който стигне по-далече, ще прати другия да му купи една каса бира :bchug: :bchug:
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Сеп 2010, 22:23

аз ,като по-женен на жена ми съм и зел едно паджерце ,дето си е истинско джипе ,като искам да е 4х4 за зима и да си играе на блъсканки с другите коли по улиците. три пъти я удрят отзад и щетите са -спукан тас на резервната гума...!е тва е женска кола!
а аз ,като още по-глупав ще зема нещо съвсем друго...... :mhihi:
алди бяха сила в 4х4то преди да направят Х-драйва след 2000г от БМВ. са дишат прах-.....
венци,вече споря не като за колата на жена ти ,а за концепции.....! да не земе да си затриеш ника тука са...... :ok:
п.с. БМВто ти е не е Х! не става за тва сравнение....! недей толко лесно да печелиш бира!!!! ;) иначе една Х3ка ше ти скъса шортите и ше му се наложи да пие бира на студа.....

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 11 Сеп 2010, 22:30

Мишел написа:Достатъчно добре се аргументират мъжете в полза на БМВ-то, само не мога да разбера защо пренебрегваш уменията на шофьора в която и да е ситуация... гледаш някакви клипчета, сравняваш заводски данни....( към автора на темата)..... хипотетично мислиш ли, че жена ти ще стигне до билото? И за да не обидя уменията й, ще те питам по друг начин: мислиш ли, че ти и тя ще стигнете еднакво далеч? Може тя да стигне по-нагоре от теб :lol: ...

Умения/възможности на колата са 60/40, смятам аз. Колкото и да има умения един шофьор, колата като е калпава, нищо значимо не може да промени.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 11 Сеп 2010, 22:33

LiTtLeRoCk написа:
Мноу сме зле,мен лично,много рядко ме слуша главата,ама поне сме добре ориентирани,към автомобилите,след малко отивам лягам и почвам да сънувам.Кофти за теб,че имаш такова мнение,за колегите във форума,ние плюем по аудито,не по теб!

Плюйте, плюйте щом само това можете! Аз пък мисля, че лоши БМВта няма, ама има плюещи задкормилни устройства!
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

Аватар

Мнение от SKISA » 11 Сеп 2010, 22:34

сравненията тук са малко при несравними модели.... старото Х5 с А6 олроуд,нисан-патрол/адски тежък/некво умрело волво.....

аз ти предлагам два баса:
зимата на 20 санта сняг с пининчето на жена ми и на твойта жена алдито на витоша.....!
и също пак тва алди и мое БМВ ,което е с 2 коня по-малко на дръпка на Църна Маца до горе до разклона на равно поле.
и при двата варианта отказвам бира,щото стана студено-дай нещо загряващо....! :ok:

п.с. аз не плюя. познаваш ме! но си защитавам тезата и просто смятам, че алди не е по-кола от БМВ....

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Сеп 2010, 22:36

Ми кат сме мноооо зле,кво друго да правим :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 11 Сеп 2010, 22:40

SKISA написа:с старото Х5 с А6 олроуд,нисан-патрол/адски тежък/некво умрело волво.....

Всички тест коли бяха 2000г.! Не е уместно да пишеш само за Х5 -старото. И Патрола и Олроуда и Лексуса бяха 10 годишни кошници
- а дъртото семейно Комби на Волво не знам какво трябваше да покаже?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Сеп 2010, 22:43

Демирев написа:
SKISA написа:с старото Х5 с А6 олроуд,нисан-патрол/адски тежък/некво умрело волво.....

Как какво,мисля сам се досещаш.Аз не мога да си обясня,как всички коли ги дават,от старта до където спрат,а аудито в един момент го пускат от друга позиция?

Аватар

Мнение от SKISA » 11 Сеп 2010, 22:44

Демирев написа:

Всички тест коли бяха 2000г.! Не е уместно да пишеш само за Х5 -старото. И Патрола и Олроуда и Лексуса бяха 10 годишни кошници

написах го във връзка с това ,че за мен Х-драйв системата на БМВ ,а и не само за мен е читава след 2000та година. от тогава наистина е най-доброто 4х4 ,което се прави ,може би единствено субару конкурират. тва имах впредвид....
отделно в дълбок сняг на баир тежестта има огромна роля-просто патрола се окопа!ако беше твърдо и хлъзгаво /както впрочем е на пътя/ щеше да ги накаже сичките....

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 11 Сеп 2010, 22:50

Колега,да ти е честита колицата и безаварийно ти пожелавам....но чудното ми е какво правиш в този форум при положение че в Алди форума ни плюеш като баровец-клошари???Като не ти оттърва форума си има Алди форум,поне гледам там всички ти се радват като някой гуру...без лоши чувства но с коментарите които ги написа в другия форум ми стана доста противна личност!!!
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Сеп 2010, 22:52

аз лично мисля, че човека хубаво си е избрал ауди с мъничък двигател. другата му кола е също с мъничък мотор- мъртвец. значи според мене човека просто си търси икономично возило които да го закара от точка а до точка б. ако си беше купил тойота кемри- пак щеше да е добър избор. това го пиша съвсем беззлобно. просто размишлявам на глас.

бмв-тата с по-големите двигатели на са за всеки. трябва да обичаш да караш. за возенето си има други марки. познавам много хора които си мислят, че обичат да карат, но всъщност обичат да се возят. лошо няма.

и малко храна за размисъл- попита младежа коя кола е по-хубавата. веднага му отговарям- по-скъпата. намери си подобно оборудвана 2008 325хи на 20к км за същите пари за които си купил аудито. ти сам каза че такова животно няма. няма я...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Сеп 2010, 22:53

Ай стига с тая дразнителска тема... 100 кила комплекси летят във въздуха...

Предишна

Назад към Извън Темата