BMW???.Забранено за цървули!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: BMW???.Забранено за цървули!
Е.Димитров написа:ja написа:Сега Бойко Борисов ще хване всичките крадци и ше си спиме спокйно...
ше ги фане...ама за кое???
Aко ги хване всичките, това значи да останат хиляда човека в целата държава

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
"Търсенето определя предлагането" - докато купуваме евтини части от съмнителни хора ще е така. Не малко от БМВ-истите са си бивши голфаджии. Да уточня - не е обидно да си имал голф - обидно е да си голфаджия по душа...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
The Shadow написа:"Търсенето определя предлагането" - докато купуваме евтини части от съмнителни хора ще е така. Не малко от БМВ-истите са си бивши голфаджии. Да уточня - не е обидно да си имал голф - обидно е да си голфаджия по душа...
+1

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Здравейте колеги,вчера прочетох темата и бях решил да пиша, но така и не го направих.Но след като тази сутрин забелязах поредната липса от моята кола и вече незнам какво да правя.Не че е нещо особено,струва ми се,че тъпаците го правят повече за мизерията,отколкото да им послужат за нещо тези нещица.Тази сутрин ми липсваше гумената тапичка на секретния болт.Преди няколко дни бяха 2 от капачките на винтилите на гумите,преди около месец капачката на халогена, която е с кръгла дупка по средата,защото халогените са ми някакви измислени(тази капачка не би свършила работа някому)и така.Аз по принцип не съм лош човек и рядко се паля много,но нека тези к.......ленца,които си позволяват тези неща да се молят да не ги хвана на място,защото незнам какво ще им се случи.А иначе да си ги заврът дълбоко отзад тези нещица и никога да не им излезнат от там!!! 

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе на шефа на ветеринарите му разбили частната кола пред заведение дето бил и съобщиха по новините,сега ще търсят тея дето са му разбили колата а на обикновенните хора никой за нищо-тъпа държава ви казвам
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Остави, че я разбиха. За един се оказа, че могат и да намерят кой я е разбил. Ама трябва да си поне министър за да се мръднат 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- boris_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Преди да си купя колата, която карам в момента, не съм се интересувал колко харчи и т.н. Просто бях сигурен, че това търся и толкова. Това не означава обаче, че искам да критикувам хората, които се интерсуват питат и т.н. - просто всички сме различни
В случая дори считам себе си за късметлия, защото знаех какво точно искам, което много ме улесни! Що се касае до кражбите, всяка сутрин докато крача към гаража съм на тръни какво точно и как ще заваря...

Бой му е майката и бащата и тва е, никога няма да се оправи нещо ако сами не си го направим. Докато копеленцата се измъкват безнаказано ще има все повече и повече от тях, които ще си казват "я да крадна, няма да ме хванат".
Преди години като си купих колата, още на първата седмица за 24 часа ми откраднаха и двете емблеми. едната през ноща и другата малко по-късно през деня, като едното става пред къщи, а другото пред работа
Излишно е да казвам как се чувствах толкова скоро след покупката на нещо толкова мечтано
Тръгнах веднага да си търся нови, естествено оригинални по разните му магазини за авточасти.
В двата от които влязох нямаха, в третия продавачите, които и без това бяха с доста съмнителни мутри се спогледаха и ми казаха само с поръчка, доставяме до 24 часа. Точно 3 секунди ми трябваха за да си представя как довечера ги свалят от някой като мен и ми ги доставят и така се въртят едни емблеми.
Казах Благодаря и довиждане ! купих си ментета за 5 лв и не са ми ги барали повече. В държава менте караш бмв менте

Тръгнах веднага да си търся нови, естествено оригинални по разните му магазини за авточасти.
В двата от които влязох нямаха, в третия продавачите, които и без това бяха с доста съмнителни мутри се спогледаха и ми казаха само с поръчка, доставяме до 24 часа. Точно 3 секунди ми трябваха за да си представя как довечера ги свалят от някой като мен и ми ги доставят и така се въртят едни емблеми.
Казах Благодаря и довиждане ! купих си ментета за 5 лв и не са ми ги барали повече. В държава менте караш бмв менте

- EvoBvlgari
- Потребител
-
- Кара: Е39 m52b28tu
- Мечтае да кара: E39 m52b28tu
То щом в Дару Кар продават крадени огледала...
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Тази нощ ми откраднаха Лайсните на предната ///М броня
Няма да ви казвам колко псувни изядоха и не ми се мисли, ако ги бях хванал ! Каква е тази държава, да крадът лайсни на 15 годишни коли ! И сега ще трябва да давам пари за лайсни, а тамън мислех да взимам свещи
Слагайте чуждите работи по вашите коли, дал Господ при някоя катастрофа само крадените части да останат здрави !
(Стискам палци от все сърце ! ) 

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3