Какви глупости сте правили като деца,а и не само ...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Uno TURBO mk1
-
Значи аз като малък 10 годишен, много харесвах колелета BMX.......
Та имах много каскади с подобни вилосипеди...........
Беше лято, в гр. Обзор...които е ходил там знае че лятото е пълно с туристи, и много яки туристки
.......Карам си аз колеленцето и гледам кви гаджета стоят по-улиците.......след около 5мин. търсене гледам аз няколко яки пички стоят и ме зяпат....пък аз иступан, ше гашеж че утивам при гадже
....това става точно на центъра.......казах си -''Тука съм аз''..........Правя една луда засилка и се спускам надолу към пичките с пълна ръчка (направо искъртих педалите)........тамън щях да влеза в ляв завои с залягане като Макс Биаджи, и в това време само усетих че летя.......като си отворих учите усъзнах, че съм се преземил точно върху един пясъчник, а от страни чувам некъв гаден смях.........на пичките им стана мноо весело, а пък аз целия жулнат и натъртен...умрях от срам
.........
Еи тези простотии дето съм ги правил сега и за пари не бих ги сторил..
Та имах много каскади с подобни вилосипеди...........
Беше лято, в гр. Обзор...които е ходил там знае че лятото е пълно с туристи, и много яки туристки

Еи тези простотии дето съм ги правил сега и за пари не бих ги сторил..

Абе аз като малък имам много мног много изцепки ,ама напоследак ми се случват много пиянски изцепки
От Quixzole се сетих за това как пикая където ми попадне,когато съм пиян.... Значи аз и един приятел обръщаме една бутилка водка ,като той 300 нейде аз 700 !!! Аз сега ако обърна толкова не може ме саберете,ама тогава съм ходел поне....Зна4и отиваме в Карамба....в момента в който слизам от Таксито и ми пада завесата....оттам нататък само са ми разказвали какво съм правел...В карамба разбирасе трябвало сме с резервации и бла бла и го напсувах охраната и се изнесохме оттам....след това отиваме в Чалгатрополис,некво частно парти,както и да е.....от там в Какао и представете си допикава ми се и като първи пичага точно пред входа (към 1 и 30 та нямало хора горе долу) си разкопчавам дюкана и на някав Мерцедес на предната гума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От там мойте приатели леж от смях,ама една от горилите от охраната вътре ме видял,а бил тъкмо некав изнервен...хваща ме за яката,вдига ме във въздуха ,а аз не забелязвам и си закопчавам панталоните и почвам да тъпча във въздуха.....все едно трагвам на някъде,ония ми вика в ухото аз не зацепвам ...
мойте хора едвам го убедили че ме пращали право вкъщи и сумати работи там.....ония ме пуснат и аз си трагвап по инерциа надолу към Черни врах и се хлазгам и се въргалям до БУлеварда..от там в такси ,ама като си пристигам у нас не сам искал да слеза от Таксито щото не съм знаел дали това всъчност е моа блок....
друга една изцепка с пикаене е пред едно кафе с прозорци зверски пиян излизам и на прозореца пред некви хора седнали вътер на мсата съм го опикал
АКо разпраям още колко пиянски лелеле.......

BMW е колата 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
друга една изцепка с пикаене е пред едно кафе с прозорци зверски пиян излизам и на прозореца пред некви хора седнали вътер на мсата съм го опикал
Е,РАЗБИХ СЕ ДА СЕ СМЕЯ НА ТВА :lool: :mha: :mha:
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2