Докога ще има скапани завистници!!!
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Докога ще има скапани завистници!!!
добре де как човек да си прави колата като има кой да се изсере на хубавото отгоре!
Тази нощ някой ми е надрал предния капак савсем малко е но май е с отверка чак е надигнал метала!бати боклуците!

това е колата!къса ми се сърцето!малко е но сега като го знам ще ми вади очите!ако хвана някой да се върти около колата ми и да пипне нещо заклевам се ще го

Тази нощ някой ми е надрал предния капак савсем малко е но май е с отверка чак е надигнал метала!бати боклуците!

това е колата!къса ми се сърцето!малко е но сега като го знам ще ми вади очите!ако хвана някой да се върти около колата ми и да пипне нещо заклевам се ще го

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Докога ще има скапани завистници!!!
Много ти е хубава количката,колега,само завистник дето му се иска да има такава може да ти я надере.... Много се радвам че се махнах от България,както й да звучи.... Тука(в Атина) колата ми е седяла с дни отключена и не съм имал никакви проблеми,камо ли па некой да ми я одраска.. Искрено ти съчувствам. Истината е ,че докато има мангали,наркомани и завистници,няма да се оправят нещата...
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Докога ще има скапани завистници!!!
bmw20009 написа:На Сторгозия ли си, там е така!
Сторгозия вечно си е бил кофти квартал за кола на улицата.
Сега по темата.Не само в БГ е така.Онзи ден бях измил колата,подсушена и полирана,качих се да оставя препаратите в къщи и като слязах намерих огромен зелен ''харкол'' на задния калник.Действието се развива в Испания.Иначе е вярно това което беше написал един колега в горните постове,колите по улиците и тук почети не се пипат,не се крадат касетофони антени и т.н. но както виждате всяко правило си има изключения.
П.С. Колега,ако не е много дълбоко и колата не е полирана до сега в някой добър сервиз биха погли да премахнат драскотината през водна шкурка 2000 и полиране с машина.
Успех
6 мнения
• Страница 1 от 1