Жестока катастрофа край село Смилян. Пазете се!
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Жестока катастрофа край село Смилян. Пазете се!
Projektzwo написа:ти пак ли започна да спамиш ве...
Че той не е спирал

Никой не мое ма връне на селу!
Изтрита!
Последна промяна koko29 на 17 Сеп 2010, 11:20, променена общо 3 пъти
koko29 написа:Пламъче, съжалявам, че ще падна на нивото ти.......често чета постовете ти, но по-голяма глупост от това, което изреди не бях чел и сигурно през живота си няма да прочета. Ще ти задам само един въпрос - "Наистина ли не си добре с главата или просто този с Жигулката ти е приятел? Колко добре познаваш колегата, че коментираш как шофира и какъв бил? И толкова ли си характеризиран, че да си позволяваш да характеризираш хората?"
Може и да не ми отговаряш!
Айде да му прочетете и последния абзац преди да коментирате . То и аз често недоглеждам, ма тука последните няколко поста следя и гледам се оляхте от кьоравост

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
dimithur написа:Айде да му прочетете и последния абзац преди да коментирате . То и аз често недоглеждам, ма тука последните няколко поста следя и гледам се оляхте от кьоравост
абе вие май тайничко се ближете...
dimithur написа:koko29 написа:Пламъче, съжалявам, че ще падна на нивото ти.......често чета постовете ти, но по-голяма глупост от това, което изреди не бях чел и сигурно през живота си няма да прочета. Ще ти задам само един въпрос - "Наистина ли не си добре с главата или просто този с Жигулката ти е приятел? Колко добре познаваш колегата, че коментираш как шофира и какъв бил? И толкова ли си характеризиран, че да си позволяваш да характеризираш хората?"
Айде да му прочетете и последния абзац преди да коментирате . То и аз често недоглеждам, ма тука последните няколко поста следя и гледам се оляхте от кьоравост
Дължа извинение на колегата, наистина не прочетох целия текст.
koko29 написа:dimithur написа:koko29 написа:Пламъче, съжалявам, че ще падна на нивото ти.......често чета постовете ти, но по-голяма глупост от това, което изреди не бях чел и сигурно през живота си няма да прочета. Ще ти задам само един въпрос - "Наистина ли не си добре с главата или просто този с Жигулката ти е приятел? Колко добре познаваш колегата, че коментираш как шофира и какъв бил? И толкова ли си характеризиран, че да си позволяваш да характеризираш хората?"
Дължа извинение на колегата, наистина не прочетох целия текст.

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Флеймчо пак закри темата
Чета, чета и си викам "Бе той Флейм не караше ли неква "натокана" петичка?!"...И после прочетох последния абзац

Чета, чета и си викам "Бе той Флейм не караше ли неква "натокана" петичка?!"...И после прочетох последния абзац

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Китаристът на старата ми банда беше от СмилЯн (ударението е на Я-то) и съм доста добре запознат с местния фолклор и местните екземпляри, ако седна да пиша за тях ще идат 10-15 страници, само за пример най-кратката история, дето ми идва на ум.
2ма смилянци коментират трети, който извършва содомия с кучето си, порода коли.
А: "Абе ти знаеш ли, че еди-кой-си си е.е кучето?".
Б: "А-а-а-а, то онова куче хваща окото...".
И т.н.
А по темата, добре познавам този път, като ходя в Смилян винаги съм на 120%, местните шофьори силно ме притесняват.
Колега, дай му да разбере, недей да забравяш и журналистката
P.S. Някой беше писал по-горе, че само бой ги оправя. Т-ц, колега. Друга кратка история:
Някакъв смилянец, вече до толкова не му прави впечатление когато го бият, че се стига до там, да седи оня в кръчмата, да го пребиват от бой и в същото време нашия се опитва да си пийне...
2ма смилянци коментират трети, който извършва содомия с кучето си, порода коли.
А: "Абе ти знаеш ли, че еди-кой-си си е.е кучето?".
Б: "А-а-а-а, то онова куче хваща окото...".
И т.н.
А по темата, добре познавам този път, като ходя в Смилян винаги съм на 120%, местните шофьори силно ме притесняват.
Колега, дай му да разбере, недей да забравяш и журналистката

P.S. Някой беше писал по-горе, че само бой ги оправя. Т-ц, колега. Друга кратка история:
Някакъв смилянец, вече до толкова не му прави впечатление когато го бият, че се стига до там, да седи оня в кръчмата, да го пребиват от бой и в същото време нашия се опитва да си пийне...

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4