Транспорт София - Пазарджик ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Транспорт София - Пазарджик ?

Мнение от klintan66 » 22 Сеп 2010, 15:02

Колеги ,
търся услуга .
Трябва да закарам от от Пазарджик до София два броя матраци и да върна други два .Връщането може да не е същия ден .
Стана грешка в размерите не по моя вина .

Ако някой пътува редовно по това направление и е съгласен на кафе и кола в замяна това е телефона ми -
0898 660 960 Пламен .

Става дума за другата седмица към края четвъртък или петък .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Re: Транспорт София - Пазарджик ?

Мнение от Мордехай » 22 Сеп 2010, 19:53

Колега, ако не намериш начин имам частично решение. Всеки ден имам камиони, които пътуват от София за Бургас и обратно. Давам ти телефона на шофьора в дена който ти трябва и се разбираш с него, аз ще го предупредя. Само че проблема е, че трябва някой да му ги донесе до Шела на магистралата и да ги вземе от някъде в София, защото няма да влиза в Пазарджик и няма да обикаля в София.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Транспорт София - Пазарджик ?

Мнение от klintan66 » 22 Сеп 2010, 20:35

Мерси колега !
Ще го имам в предвид .
Очаквам някой колега с бус или комби може би ...

Между другото в кв. Слатина ще се карат . Съвсем близо до "светофара".
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Назад към Извън Темата