Разбиха ми колата !!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Разбиха ми колата !!!!

Мнение от kiko » 05 Ное 2009, 11:33

viewtopic.php?f=15&t=172752
това ако не е твоя,то поне този е перфектен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 06 Ное 2009, 10:55

това да се занимаваш с полицията... е*а го, тия не са ли хора съм си мислил... една неделя ми бяха думнали форда, умрях от яд - взеха ми синята точка, а си беше добро player-че. та да уведомя властите, 4 часа чакам някъв палячо дознател и накрая човечето, което пази пред РПУ-то вика: "...ми той май нема да идва днес. виж то и без тва мноо трудно са намират тея неща... обиколи по заложните у квартала и ко го видиш тогава звъни... са нищо не мое се направи... аре..."
:banghead:
Изображение Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 06 Ное 2009, 11:49

kiko написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=172752

Tя снимката, че е примерна съм сигурен 90%, обаче цената на този М волан верно е подозрително добра - за тази цена се продават трилъчеви със сцепения лъч :idea:
Или е много добра оферта, или някой иска да го шитка бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 06 Ное 2009, 11:55

adko001 написа:М*мка им мръсна :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

+1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 06 Ное 2009, 11:55

adko001 написа:М*мка им мръсна :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

+1

Аватар
Кара: _I__S__
Мечтае да кара: M-power 3.2 E36

Мнение от ///M3 POWER » 06 Ное 2009, 12:19

Колега посъветвам те да преглеждаш темита купува/продава
дано крадците са балъци и попднеш на тях :bang: :bang: :bang: :bang:
318IS -ТриТе Цифри не прощават на никой :)

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 06 Ное 2009, 13:42

:bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Ное 2009, 19:41

колеги,искайте документ за произход,аз на скоро си взех само копчетата от друг колега и той ми доказа произхода,иначе един приятел си взе от германия волан със сцепеният лъч от една автоморга на цена 60 евро в перфектно здраве,но дори и в моргите дават документи

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004

Мнение от Chichebiev » 04 Окт 2010, 21:58

Mitko195 написа:Дано се убият като сложат ръцете на крадения волан! :ranting: А от каското какво казват за случая, намерение да плащат?...

От каското казаха, че не се покриват тези щети и нищо ?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Окт 2010, 22:27

kiko написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=172752

Къде отиде тая тема? Продавача ли я изтри, като видя че колегата е от форума или ... ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 04 Окт 2010, 22:51

Не бе колега,просто волана се е разложил вече от времето,виж от коя дата е темата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 04 Окт 2010, 23:31

и във овча купел напоследък е станало лошо, оня ден пред блока за втори път взеха ЦД от една и съща кола, вчера свалиха броня от пасат, преди месец продупчиха резервоара на сестра ми със винтовер, но от влакума не е потекло. Много бръмчат боклуците..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 05 Окт 2010, 17:50

мн неприятно колега,искренно ти съчувствам.само ми е чудно къде си бил паркирал.толкова ли е било усамотено мястото,че крадците да имат смелостта да си играят да разкачат волан :confused: все пак едно е да откраднеш сд,лайстна или нещо подобно,друго е волан... :dunno:
Е.Димитров написа:Е за това сега съм замислил за една аларма с пейджър,един приятел има такава и струва около 260 лева,където може да се върже и комфорт модула че даже и да пали от разтояние,като се доближи някой до колата ти,пейджъра сигнализира и може да се предотврати набезите

колега дай повече инфо.с удоволствие бих ги дал парите,ако знам че колата ще ми е в безопасност.а така четейки какво прави алармата,предполагам че и като те вдига паяк пак ще получаваш смс,а вече с тези незнайни сини зони и тем подобни и това си е от значение.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Окт 2010, 20:27

Жалко, колега.

азззз написа:мн неприятно колега,искренно ти съчувствам.само ми е чудно къде си бил паркирал.толкова ли е било усамотено мястото,че крадците да имат смелостта да си играят да разкачат волан :confused: все пак едно е да откраднеш сд,лайстна или нещо подобно,друго е волан... :dunno:

Един такъв да 'фана ми стига.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Окт 2010, 20:40

азззз написа:мн неприятно колега,искренно ти съчувствам.само ми е чудно къде си бил паркирал.толкова ли е било усамотено мястото,че крадците да имат смелостта да си играят да разкачат волан :confused: все пак едно е да откраднеш сд,лайстна или нещо подобно,друго е волан... :dunno:
Е.Димитров написа:Е за това сега съм замислил за една аларма с пейджър,един приятел има такава и струва около 260 лева,където може да се върже и комфорт модула че даже и да пали от разтояние,като се доближи някой до колата ти,пейджъра сигнализира и може да се предотврати набезите

колега дай повече инфо.с удоволствие бих ги дал парите,ако знам че колата ще ми е в безопасност.а така четейки какво прави алармата,предполагам че и като те вдига паяк пак ще получаваш смс,а вече с тези незнайни сини зони и тем подобни и това си е от значение.

Вече съм си сложил тая аларма и съм много доволен,даже хванах...дедото дето ми сгъва огледалата,качва ми павета по тредният капак и ми вдига чистачките,от "проспид" съм си я купил

Предишна

Назад към Извън Темата