цена за това БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: цена за това БМВ?

Мнение от driver69 » 07 Окт 2010, 22:16

Ми пусни я на 2500 може и да има баламурници. Наблегни на климатроника и шибидаха.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 07 Окт 2010, 22:34

1499,99лв :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 07 Окт 2010, 23:18

rottweiler написа:
азззз написа:тъй че 2к за мен е съвсем нормално.за по малко аз лично не бих я дал :)

ще си я караш още бая на 2к

колега тя колата не е моя,тъй че ми е все тая.имах предвид че макар и в окаяно състояние колата е 150 коня и само заради това си заслужава 2к.това поне е мойто мислене 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 08 Окт 2010, 0:14

бе ако гледаме реално на нещата за 1.5 ще замине бързо. мене тва ме устройва. колата като я караш не и се усеща че е изтропала тук там и си върви... ама после ще е голям гъзосърбеж като я земе някой. въпроса беше дали може да и се искат около 2к с опция за коментар...
иначе тия 700лв дет се появиха някъде, ще и ги зема за седмица само като разхвърлям някои по желани части на безценица, така че туй не го зимам много на сериозно...
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 08 Окт 2010, 1:14

eekset написа:...
иначе тия 700лв дет се появиха някъде, ще и ги зема за седмица само като разхвърлям някои по желани части на безценица, така че туй не го зимам много на сериозно...

Колега, кои са тия желани части?

Врати, калници и капаци за боядисване?
Мотор, който бог знае на какво дередже е според описанието на колата?
Салон който е на дроб сърма?

Айде стига ако обичате, какви 2000 лева за кола дето прилича на кокошарник дето й работят само ел. стъклата и шибидаха???
Дори да я вземеш за части, като си я разпилееш във времето докато я разпродадеш ти ще загубиш заради нея 3 пъти повече от колкото си дал :!:
Не за друго, а защото от тая кола няма какво да се свали и продаде на нормална цена и трябва да я продаваш на принципа "всичко по 10 лева" :idea:

700 лева е предела, ако колата е с редовни документи :!:

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 08 Окт 2010, 1:20

аз също познавам един дето може да даде 1000 лв :mhihi:
virtue and tranquillity

е34 фенче
Аватар
Кара: мфили
Детайли за колата: бензинояд

Мнение от kik666 » 08 Окт 2010, 1:31

VesoPesa написа:
eekset написа:...

Колега, кои са тия желани части?

Врати, калници и капаци за боядисване?
Мотор, който бог знае на какво дередже е според описанието на колата?
Салон който е на дроб сърма?

Айде стига ако обичате, какви 2000 лева за кола дето прилича на кокошарник дето й работят само ел. стъклата и шибидаха???
Дори да я вземеш за части, като си я разпилееш във времето докато я разпродадеш ти ще загубиш заради нея 3 пъти повече от колкото си дал :!:
Не за друго, а защото от тая кола няма какво да се свали и продаде на нормална цена и трябва да я продаваш на принципа "всичко по 10 лева" :idea:

700 лева е предела, ако колата е с редовни документи :!:

Весич за всеки влак си има пътници брат, аз познавам един човек от форума който даде и за по-голяма скрап 3500лв и се оказа със съдена задница :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 08 Окт 2010, 1:42

kik666 написа:...
Весич за всеки влак си има пътници брат, аз познавам един човек от форума който даде и за по-голяма скрап 3500лв и се оказа със съдена задница :mhihi: :mhihi: :winky:

Е хубаво де, ама нали говорим за реална цена?
Защото то всичко над тая сума е все едно и също - търсене на балък дето да се хване като удавник за сламка :)

И в тоя ред на мисли тая тема е абслолютно безмислена, защото по тая логика той може да и иска и 100 000 лева и може някой да клъвне :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 08 Окт 2010, 16:37

VesoPesa написа:И в тоя ред на мисли тая тема е абслолютно безмислена, защото по тая логика той може да и иска и 100 000 лева и може някой да клъвне :roll:

темата е за моя информация. твоите мнения са безценни :winky: за мен. за колата има клиент за 1.5 още преди да пусна темата, а защо съм я пуснал помисли малко сам. аз в тази тема повече няма да пиша. достатъчно мнения видях и след като почва да се пълни с излишности, ще помоля да бъде заключена.

благодаря на всички за мненията, повечето ми бяха полезни.
Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата