цена за това БМВ?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: цена за това БМВ?
Ми пусни я на 2500 може и да има баламурници. Наблегни на климатроника и шибидаха.
- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
1499,99лв 

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
rottweiler написа:азззз написа:тъй че 2к за мен е съвсем нормално.за по малко аз лично не бих я дал
ще си я караш още бая на 2к
колега тя колата не е моя,тъй че ми е все тая.имах предвид че макар и в окаяно състояние колата е 150 коня и само заради това си заслужава 2к.това поне е мойто мислене

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
бе ако гледаме реално на нещата за 1.5 ще замине бързо. мене тва ме устройва. колата като я караш не и се усеща че е изтропала тук там и си върви... ама после ще е голям гъзосърбеж като я земе някой. въпроса беше дали може да и се искат около 2к с опция за коментар...
иначе тия 700лв дет се появиха някъде, ще и ги зема за седмица само като разхвърлям някои по желани части на безценица, така че туй не го зимам много на сериозно...
иначе тия 700лв дет се появиха някъде, ще и ги зема за седмица само като разхвърлям някои по желани части на безценица, така че туй не го зимам много на сериозно...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
eekset написа:...
Колега, кои са тия желани части?
Врати, калници и капаци за боядисване?
Мотор, който бог знае на какво дередже е според описанието на колата?
Салон който е на дроб сърма?
Айде стига ако обичате, какви 2000 лева за кола дето прилича на кокошарник дето й работят само ел. стъклата и шибидаха???
Дори да я вземеш за части, като си я разпилееш във времето докато я разпродадеш ти ще загубиш заради нея 3 пъти повече от колкото си дал

Не за друго, а защото от тая кола няма какво да се свали и продаде на нормална цена и трябва да я продаваш на принципа "всичко по 10 лева"

700 лева е предела, ако колата е с редовни документи

- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
VesoPesa написа:eekset написа:...
Колега, кои са тия желани части?
Врати, калници и капаци за боядисване?
Мотор, който бог знае на какво дередже е според описанието на колата?
Салон който е на дроб сърма?
Айде стига ако обичате, какви 2000 лева за кола дето прилича на кокошарник дето й работят само ел. стъклата и шибидаха???
Дори да я вземеш за части, като си я разпилееш във времето докато я разпродадеш ти ще загубиш заради нея 3 пъти повече от колкото си дал![]()
Не за друго, а защото от тая кола няма какво да се свали и продаде на нормална цена и трябва да я продаваш на принципа "всичко по 10 лева"![]()
700 лева е предела, ако колата е с редовни документи
Весич за всеки влак си има пътници брат, аз познавам един човек от форума който даде и за по-голяма скрап 3500лв и се оказа със съдена задница

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
kik666 написа:...
Весич за всеки влак си има пътници брат, аз познавам един човек от форума който даде и за по-голяма скрап 3500лв и се оказа със съдена задница![]()
![]()
Е хубаво де, ама нали говорим за реална цена?
Защото то всичко над тая сума е все едно и също - търсене на балък дето да се хване като удавник за сламка

И в тоя ред на мисли тая тема е абслолютно безмислена, защото по тая логика той може да и иска и 100 000 лева и може някой да клъвне

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
VesoPesa написа:И в тоя ред на мисли тая тема е абслолютно безмислена, защото по тая логика той може да и иска и 100 000 лева и може някой да клъвне
темата е за моя информация. твоите мнения са безценни

благодаря на всички за мненията, повечето ми бяха полезни.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2