смяна процесор-откъде и колко?
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 I Touring
- Мечтае да кара: Самолет
Re: смяна процесор-откъде и колко?
ами утре ще изляза да си взема тая паста и да я сменя,пък да видим след това дали ще има разлика в температурата. 

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Межу другото някой цъкват една по-голяма "капка" в средата на процесора и като сложат охладителя отгоре се разнася сама пастата
п.п. аз първия път като чистих паста беше с памук
айде чисти после..
п.п. аз първия път като чистих паста беше с памук

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това с "капката" в средата важи при някои пасти... при други не се получава... но ако си вземеш читава паста, ще стане... и се слага малко, щото няма сми после да излиза по ръба на процесора и да го чистиш и мацаш...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Вземи си AS5 (Arctic Silver 5) или Arctic Ceramique - това са най-добрите пасти. Или бяха най-добрите, поне по мое време...
Si non confectus, non reficiat.
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
Току що я смених и температурата от 60 падна на 50 градуса,взех си паста от магазина откъдето си взех компа и човека ми препоръча някаква но незнам каква е точно.незнам дали тази температура е добра или трябва още да падне но е по-добре от преди със сигурност. 

paco_sp написа:Току що я смених и температурата от 60 падна на 50 градуса,взех си паста от магазина откъдето си взех компа и човека ми препоръча някаква но незнам каква е точно.незнам дали тази температура е добра или трябва още да падне но е по-добре от преди със сигурност.
За твоя процесор си е екстра , по важното е да гледаш до колко стига под товар обаче, пусни си там ортос-а от линковете преди дето бях пействал и виж с пуснат ортос колко е

- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
ако си поиграя още малко примерно и ново вентилаторче да си взема да паднат още температурите нямали да е по-добре или нищо няма да усетя от това.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
От нов вентилатор почти нищо няма да усетиш. Но ако смениш охладителя с такъв с медна основа (не знам сега с какъв си) със сигурност ще смъкнеш още малко от температурата на пациента.
Si non confectus, non reficiat.
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:От нов вентилатор почти нищо няма да усетиш. Но ако смениш охладителя с такъв с медна основа (не знам сега с какъв си) със сигурност ще смъкнеш още малко от температурата на пациента.
ами радиаторчето под вентилатора е точно такова с медна основа,значи това ще му е на тоя китюк,докато здаде багажа така ще стои.мерси за помоща на всички

paco_sp написа:ако си поиграя още малко примерно и ново вентилаторче да си взема да паднат още температурите нямали да е по-добре или нищо няма да усетя от това.
Охладител сменяй летото, сега нема смисъл , а до тогава може да си се обзавел и с нов процесор

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4