Как се губят потенциални клиенти...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Re: Как се губят потенциални клиенти...

Мнение от swh_bmw » 11 Окт 2010, 17:18

Здравейте,
А аз не мога да проумея защо работодателите им не правят нищо по въпроса.
Понеже съм сигурен че на всички в ежедневието се случват такива неща, например да си купиш от магазина някой сладолет, до покупката или услуга за нещо по голямо.
А да се разправяш с всички е просто невъзможно, понеже такива служители са на всякаде :confused:
Поздрави

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 11 Окт 2010, 17:25

swh_bmw написа:Здравейте,
А аз не мога да проумея защо работодателите им не правят нищо по въпроса.
Понеже съм сигурен че на всички в ежедневието се случват такива неща, например да си купиш от магазина някой сладолет, до покупката или услуга за нещо по голямо.
А да се разправяш с всички е просто невъзможно, понеже такива служители са на всякаде :confused:
Поздрави

Щото ни ползват милата родна бананова република за да си перат милиончета и им дреме на половите органи дали ще продадат нещо или не, важното е вечерта просто да си "начука" една сумичка на касовия апарат и така. :mhihi: Разходете се малко по центъра на София да видите колко безмозъчни магазини има по улиците, какви са битаци и какви боклуци продават. С вечно висящи отпред продавачки дето пушат или люпат семки и клюкарстват помежду си. Чакайте да се оправиме скоро, така ще ни го наоправят без вазелин, та няма и да разберем от къде ни е влезло :1:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 11 Окт 2010, 20:28

SKISA написа:бе кво ти пука! тури си го на ....!! ако има читави оферти-охраната си го тури на ....нали!! ти си глей интереса! а оня ше пие кафенца и ще зима 200лв следващите 10г. заеби го! ......
По точно не може да се каже. Само да допълня, че и ще умре като овца без история.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 11 Окт 2010, 20:44

Мордехай написа:Здравейте, ще ангажирам вниманието ви, колеги, с една случка от днес. Имам си едно правило в живота да не купувам машини, камиони и коли от България, но лятото направих добра сделка с Уни Кредит Лизинг и понеже често минавам по "Цариградско шосе" и винаги гледам към прибраните от И Еф Джи (Пощенска банка) камиони, наредени зад "Петрол" днес реших да пробвам да направя пак някоя успешна сделка с някой влекач от какъвто ще имам нужда скоро. Разгледах какво продават в интернет, но имаше обявени доста по-малко неща от това, което видях на паркинга им и се обадих да разпитам за подробности. На стационарния телефон любезно ми казаха да звънна на мобилните. За съжаление на мобилните никой не вдигна, след час пак никой не вдигна и почти, когато се отказах ми се отговори на единия. Човека ми обясни, че има доста работа и може да ми обърне внимание след уговорка един ден по-рано, но мога да разгледам камионите спокойно сам и да набележа това, което ме интересува. Та облякох си работните дрехи, качих се на гадната баничарка и отидох на оглед. На входа пазача ми каза - "Влизай направо и след знака завий на дясно, за да влезнеш вътре." Влезнах аз вътре, обаче там кал до колене и си викам "тука ще взема да потъна и ще имам ядове" и влезнах между камионите на чакъла. През цялото време един друг пазач до будка стоеше и ме гледаше без да направи някакъв знак. Разглеждам си аз първото, което видях и след минута тоя пазач идва към мен и с псувни и закани ми вика: "Качвай се на колата и вън веднага, изчезвай от тука бе нещастник, тука никой не може да влиза без да мине покрай мен и с кола не може да се влиза тука, веднага марш от тука, пали и заминавай бе!" Викам му "Извинете, но аз не Ви знам правилата, ще оставя колата отвън и ще разгледам пеша." Отговорът беше - "Абе ти повече тука няма да стъпиш, изчезвай веднага, че ще ядеш бой." Е, добре, все пак не съм си вкъщи, но досега не съм бил клиент на И Еф Джи и мисля, че няма да бъда със сигурност за в бъдеще. Може би аз съм дребен клиент, но и от мен можеше да изкарат заплатата на някой и друг служител за някоя и друга годинка напред.

Извинявам се за :OT: :oops:
Колега ако една баварска марка камиони представлява интерес за теб ми драсни едно ЛС.
Гарантирам ти че отношението ще е друго ;)

Предишна

Назад към Извън Темата