BLIZOO
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: BLIZOO
Да ма дублексите не плащаха сметка, едно набиране и оп няколко часа данлоуд от фритехнолнк 

vld написа:Да ма дублексите не плащаха сметка, едно набиране и оп няколко часа данлоуд от фритехнолнк
Само дето дропеше през 10 минути, а всеко ново конектване = импулс

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
За нета най-добре някой лан, дето има оптична точка най-близо до блока ти (ако търсиш скорост). 

dimithur написа:vld написа:Да ма дублексите не плащаха сметка, едно набиране и оп няколко часа данлоуд от фритехнолнк
Само дето дропеше през 10 минути, а всеко ново конектване = импулсИ телефонните сметки пак набъбваха до 70-80лв
Отделно дето си купуваш диал ъп достъп за още 20тина. Са верно много се разглезихме и от към цени и от към скорости

dimithur написа:...
Нееее бъркаш, най псуваното нещо си бил ти самият, ако си имал некой съсед с който сте дуплекс![]()
![]()
![]()
аз бях с "връзки" и имах прав телефон, живеех на 100м от пощата и всички ми завиждаха, че не ме "дропвало" толкова често

но естествено в чатовете(на дир.бг) псуваха най-много БТК
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Вече съм с хай дефинишън пакета на Близу. Горе долу има всички интересни програми в цифров вид за едни 40 кинта на месец, приличен интернет и телефон с някакви безплатни минути към фиксирани мрежи и няколко хай дефинишън канала. Аз и до сега бях на подобен пакет, но без HD каналите. Има Евроспорт, Дискавъри, Нейшънъл, Планета
Хистори, МТV и още два канала в HD формат. Отделно връзката с тунера е цифрова през HDMI и качеството и на останалите програми е убийствено. Днес разбрах, че до сега не съм гледал телевизия........За сравнение с Булсатком в нормалния му вариант не може и дума да става. От хай дефинишън каналите Евроспорта е на български а останалите канали имат опция и за руски звук и като че ли повече ги разбирам на руски отколкото на английски, нали съм израстнал във времето на соца. Като недостаък трябва да се отбележи, че ако кабела се разклони, трябва да се използват само качествени консумативи. Аз веднага пуснах още 4 аналогови телевизора и хай дефинишън каналите се изгубиха. След посещение на близкия магазин за електронни компоненти излязох от едни пари за нов коаксиален кабел, букси и сплитери от висок клас и всичко си дойде на мястото. За нета какво да кажа, средна хубост, но за работата за която го ползвам даже качеството е предостатъчно.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Само да ви светна - в момента в София работят паралелно 2 мрежи- на Евроком и на Кейбълтел.
Който го включат към мрежата на Евроком -печели,а тези към Кейбълтел - сори,чакат да ги
прехвълят към другата мрежа един ден
Дотогава се мъчат с бавен нет.
Който го включат към мрежата на Евроком -печели,а тези към Кейбълтел - сори,чакат да ги
прехвълят към другата мрежа един ден

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
DirtySouth написа:Те каква техника използват ? Имам 2 приемника и 1 антена на булсатком , дали ще мога на тях да се включа в blizoo ? Защото са ми прокарани кабели и тн и неискам да ми се дупчи или да ми се вижда кабел в апартамента ... Другото което ме интересува , тези посочени цени за 1 телевизор ли са или за неограничени ? И примерно пакета дето е 10 лева , за 2 телевизора колко пари ще е ?
I'm slowly drifting

bmwdriver написа:Само да ви светна - в момента в София работят паралелно 2 мрежи- на Евроком и на Кейбълтел.
прехвълят към другата мрежа един денДотогава се мъчат с бавен нет.
може би и в страната е така, аз съм към бившата Кейбълтел

но те тук и телевизия не могат да оправят
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Абонат на близу съм от половин година. Ползвам услугите им за цифрова телевизия, ХБО и сенемакс пакет и HD пакет.
Доволен съм.
Доволен съм.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Вкарах си нет на ТБЦ - много съм доволен . Благодаря на Зъбчо за препоръката
. Техниците са много точни момчета , в кооперацията нямаше техен кабел и дори само за мен , на минималната тарифа фкараха , без изобщо да го обсъждат . Дори имаше проблем с ключа на мазето и ги връщах един ден .
Да кажа и за скоростта . Гарантират минимална 1МБ , но е точно както казват в сайта - през 99% от времето е 8-9 МБ/с скорост на сваляне . Тестера ми показва около 71-78 мегабита/сек и това през цялото време - сутрин , вечер без значение . За 3 дни не прекъсвал ...
В понеделник , ще видя как им е и телевизията , казва че предлагат ХД

Да кажа и за скоростта . Гарантират минимална 1МБ , но е точно както казват в сайта - през 99% от времето е 8-9 МБ/с скорост на сваляне . Тестера ми показва около 71-78 мегабита/сек и това през цялото време - сутрин , вечер без значение . За 3 дни не прекъсвал ...
В понеделник , ще видя как им е и телевизията , казва че предлагат ХД

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4