BLIZOO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: BLIZOO

Мнение от vld » 01 Окт 2010, 22:50

Да ма дублексите не плащаха сметка, едно набиране и оп няколко часа данлоуд от фритехнолнк :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 01 Окт 2010, 22:59

vld написа:Да ма дублексите не плащаха сметка, едно набиране и оп няколко часа данлоуд от фритехнолнк :mhihi:

Само дето дропеше през 10 минути, а всеко ново конектване = импулс :mhihi: И телефонните сметки пак набъбваха до 70-80лв :mhihi: Отделно дето си купуваш диал ъп достъп за още 20тина. Са верно много се разглезихме и от към цени и от към скорости :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 01 Окт 2010, 23:19

За нета най-добре някой лан, дето има оптична точка най-близо до блока ти (ако търсиш скорост). :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 02 Окт 2010, 0:07

dimithur написа:
vld написа:Да ма дублексите не плащаха сметка, едно набиране и оп няколко часа данлоуд от фритехнолнк :mhihi:

Само дето дропеше през 10 минути, а всеко ново конектване = импулс :mhihi: И телефонните сметки пак набъбваха до 70-80лв :mhihi: Отделно дето си купуваш диал ъп достъп за още 20тина. Са верно много се разглезихме и от към цени и от към скорости :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: верно бе че си купувах и диал ъп достъп. Мозък ми е блокирал някакси тези спомени :shock:

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Окт 2010, 12:14

dimithur написа:...

Нееее бъркаш, най псуваното нещо си бил ти самият, ако си имал некой съсед с който сте дуплекс :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз бях с "връзки" и имах прав телефон, живеех на 100м от пощата и всички ми завиждаха, че не ме "дропвало" толкова често :mhihi:
но естествено в чатовете(на дир.бг) псуваха най-много БТК

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Окт 2010, 0:05

Вече съм с хай дефинишън пакета на Близу. Горе долу има всички интересни програми в цифров вид за едни 40 кинта на месец, приличен интернет и телефон с някакви безплатни минути към фиксирани мрежи и няколко хай дефинишън канала. Аз и до сега бях на подобен пакет, но без HD каналите. Има Евроспорт, Дискавъри, Нейшънъл, Планета :mrgreen: Хистори, МТV и още два канала в HD формат. Отделно връзката с тунера е цифрова през HDMI и качеството и на останалите програми е убийствено. Днес разбрах, че до сега не съм гледал телевизия........За сравнение с Булсатком в нормалния му вариант не може и дума да става. От хай дефинишън каналите Евроспорта е на български а останалите канали имат опция и за руски звук и като че ли повече ги разбирам на руски отколкото на английски, нали съм израстнал във времето на соца. Като недостаък трябва да се отбележи, че ако кабела се разклони, трябва да се използват само качествени консумативи. Аз веднага пуснах още 4 аналогови телевизора и хай дефинишън каналите се изгубиха. След посещение на близкия магазин за електронни компоненти излязох от едни пари за нов коаксиален кабел, букси и сплитери от висок клас и всичко си дойде на мястото. За нета какво да кажа, средна хубост, но за работата за която го ползвам даже качеството е предостатъчно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 07 Окт 2010, 0:46

Само да ви светна - в момента в София работят паралелно 2 мрежи- на Евроком и на Кейбълтел.
Който го включат към мрежата на Евроком -печели,а тези към Кейбълтел - сори,чакат да ги
прехвълят към другата мрежа един ден :mhihi: Дотогава се мъчат с бавен нет.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 07 Окт 2010, 2:04

DirtySouth написа:Те каква техника използват ? Имам 2 приемника и 1 антена на булсатком , дали ще мога на тях да се включа в blizoo ? Защото са ми прокарани кабели и тн и неискам да ми се дупчи или да ми се вижда кабел в апартамента ... Другото което ме интересува , тези посочени цени за 1 телевизор ли са или за неограничени ? И примерно пакета дето е 10 лева , за 2 телевизора колко пари ще е ?
I'm slowly drifting
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Окт 2010, 7:02

bmwdriver написа:Само да ви светна - в момента в София работят паралелно 2 мрежи- на Евроком и на Кейбълтел.
Който го включат към мрежата на Евроком -печели,а тези към Кейбълтел - сори,чакат да ги
прехвълят към другата мрежа един ден :mhihi: Дотогава се мъчат с бавен нет.

може би и в страната е така, аз съм към бившата Кейбълтел :mhihi:
но те тук и телевизия не могат да оправят

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 07 Окт 2010, 12:25

Абонат на близу съм от половин година. Ползвам услугите им за цифрова телевизия, ХБО и сенемакс пакет и HD пакет.

Доволен съм. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Окт 2010, 20:55

Вкарах си нет на ТБЦ - много съм доволен . Благодаря на Зъбчо за препоръката :bchug: . Техниците са много точни момчета , в кооперацията нямаше техен кабел и дори само за мен , на минималната тарифа фкараха , без изобщо да го обсъждат . Дори имаше проблем с ключа на мазето и ги връщах един ден .
Да кажа и за скоростта . Гарантират минимална 1МБ , но е точно както казват в сайта - през 99% от времето е 8-9 МБ/с скорост на сваляне . Тестера ми показва около 71-78 мегабита/сек и това през цялото време - сутрин , вечер без значение . За 3 дни не прекъсвал ...
В понеделник , ще видя как им е и телевизията , казва че предлагат ХД :)

Предишна

Назад към Извън Темата