Пак ли БМВ?
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Пак ли БМВ?
BMWALPINA написа:Кво значи "влачи се с 40"? В града колко беше ограничението 50? Това че има хора които спазват ограничнията не значи, че трябва да ги избием, особено ако пък са и пенсионери. Що не минеш на няколко S класа на 2 см от нея? И аз се изнервям като някой кара бавно пред мен но си намирам пролука и минавам от някъде. Започвам да мигам с дългите ако ми карат двама един до друг с 40 и няма от къде да мина. Мигавам няколко пъти ако се мръдне мръдне, ако не чакам...
в града се кара с 80 бе, какво ми се влачиш с 40, особенно като е мокро и останалите участници карат бавно, тогава получаваш бонус +10 км/ч, т.е. можеш да се движиш с 90

покрай еС-класи и други големи черни и скъпи коли не се минава близо, само до нисан микра и т.н., за да стреснеш жената в него

като мигнеш и се свият (особенно ако дългите ти са ксенони), получаваш +1 на мъжество, но ако не се свият, губиш 2 точки

и те така, целта е да се прибереш с максимално бонус точки за най-кратко време за да спечелиш рейтинг и да си тунинговаш бараката

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530d xDrive
vicho написа:ивчо3 написа:... Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. ...
гледай да стреснеш някой по-здрав така, че като се "довлачи" до светофара с 40 и ти все още чакаш една минута на червено, да слезе и да ти нашока репата...
само състезатели сте се събрали ...
Пресен случай от миналата седмица. Един познат гардероб (разбирайте с размерите на трикрилен такъв) си кара из Варна и някакви сополиви с един Ескорт решили, че се движи твърде бавно и решили да го стреснат малко. Ама на следващото кръстовище като спрели им завъртял по един шамар ей така възпитателно

M3-CSL написа:vicho написа:ивчо3 написа:... Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. ...
гледай да стреснеш някой по-здрав така, че като се "довлачи" до светофара с 40 и ти все още чакаш една минута на червено, да слезе и да ти нашока репата...
само състезатели сте се събрали ...
Пресен случай от миналата седмица. Един познат гардероб (разбирайте с размерите на трикрилен такъв) си кара из Варна и някакви сополиви с един Ескорт решили, че се движи твърде бавно и решили да го стреснат малко. Ама на следващото кръстовище като спрели им завъртял по един шамар ей така възпитателно
bravo burje edin kompot ot qgodi za garderoba

pp. sry za 6liokavicata pi6a ot telefona
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
С компоти гардероб не се става..
Ся малко по-сериозно, макар че бягаме от темата.. ти ако си бръмчиш из града с жена си, която е в напреднала бременност и някви бацили почнат да ти секат пътя, да ти светкат и мигат как ще реагираш, че ми е интересно?..

Ся малко по-сериозно, макар че бягаме от темата.. ти ако си бръмчиш из града с жена си, която е в напреднала бременност и някви бацили почнат да ти секат пътя, да ти светкат и мигат как ще реагираш, че ми е интересно?..
- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
много хора като се качват в колите се не мислят,карайте предпазливо!!аман от газарлъците по пътищата с бързите коли!!ей за тва съм си взел 316ка колко и да го мъча се не мое да откине 

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?
ми що не,ако не бързам

M3-CSL написа:Пресен случай от миналата седмица. Един познат гардероб (разбирайте с размерите на трикрилен такъв) си кара из Варна и някакви сополиви с един Ескорт решили, че се движи твърде бавно и решили да го стреснат малко. Ама на следващото кръстовище като спрели им завъртял по един шамар ей така възпитателно
Първо - не трябва да се подплашват другите водачи с близко минаване. Таксиджииски тъпанарщини. Не го подкрепям - има жени, слабонервни шофьори, ще стане беля и ще има дертове.
Второ - тоя гардероб не е срещнал уред за гладене...
bavareca_86 написа:DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?
ми що не,ако не бързам![]()
![]()
симпатяга и като гледам късметлия ....или само си приказва6
в колко свободна държава живеем
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
Сега идеалния вариант е да няма нито сечене на пътищата, нито селски истории по кръстовищата, ама за съжаление живеем в държава където идеалните неща са рядкост
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
00Cool написа:bavareca_86 написа:DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?
ми що не,ако не бързам![]()
![]()
симпатяга и като гледам късметлия ....или само си приказва6
в колко свободна държава живеем
ми който ме познава знае 4е не си приказвам,а и къде видя да казвам 4е надделявам секи път

утре мисля да пусна малко снимки на ПЕРФЕКТНАТА, ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ и т.н. блалалал е36 във форума и ако тая е една от най-гледаните, представям си как изглеждат нормалните, сигурно треа са в надин 

ивчо3 написа:DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?
А нормално ли е да се кротнеш с 30-40 км/час във всички ленти по "В. Левски"? Нали ти е ясно каква ще бъде реакцията на всеки нормален шофьор, уважаващ себе си и принуден да се влачи след някой идиот, който е решил че бавното шофиране било безопасно? Не безопасно дами и господа, бавното и неадекватно каране е предпоставка за катастрофи от нормалните участници в движението. Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. По темата не мога нищо на кажа, има много въпросителни и в случая не може изобщо да се коментира фактора скорост.
ПП: Не се считам за нормален шофьор, аз съм в другата крайност, при това мога да бъда такъв когато 50% от участниците станат такива.
пожелавам ти при следващата подобна маневра да намериш първият появил се стълб от уличното осветление

dimithur написа:DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?
Мдам, в предишната ми работа имах един колега дето работеше като охрана, 120кг стероидно животно, като се назоби и му избият чивиите, пребиваше хора с палка само щото са спрели по рязко за негоОтделно че ходеше запасан и с един Глог. Така че си опичайте акъла, щото всекакви луди ги има в тая държава
баце,все ще се намери някой с калашников да му го вкара във всичките дупки на глога

73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5