с какво гледате Blu-ray дискове.помагаите
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
Re: с какво гледате Blu-ray дискове.помагаите
Media Player Classic - Home Cinema , наблягам на home cinema щото има разлика с обикновенния
- attodorov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 323 CI
- Мечтае да кара: М5 (няма значение кой модел)
Аз ги гледам на PlayStation 3-ката ... дъ бест ! 

Знам, че темата е малко стара, ама ми трябва хелп за блурей филм.
Значи, свалих си аватар в мкв формат и не ще да тръгне. Като го стартирам фонът на плеъра става сив за около 2 сек., след което плеърът дава грешка и излиза прозорецът "сенд/дон'т сенд". Инсталнах си АВЦ кодеци (имам си инсталиран КМ Плеър), но резултатът си е все същия. Което е странно, защото точно до преди 15 мин. гледах "Карибски пирати" в мкв формат.
П.С. Опитвам се да гледам "Аватар" от един торент в замунда, на който пише, че е блурей и е около 8 ГБ мкв формат.
П.С.2. Процесорът ми е двуядрен на 2.5 ГХц, видеото ми е цял гигабайт, а оперативната памет е 2 ГБ, тъй че не вярвам да е от самата машина.
Значи, свалих си аватар в мкв формат и не ще да тръгне. Като го стартирам фонът на плеъра става сив за около 2 сек., след което плеърът дава грешка и излиза прозорецът "сенд/дон'т сенд". Инсталнах си АВЦ кодеци (имам си инсталиран КМ Плеър), но резултатът си е все същия. Което е странно, защото точно до преди 15 мин. гледах "Карибски пирати" в мкв формат.
П.С. Опитвам се да гледам "Аватар" от един торент в замунда, на който пише, че е блурей и е около 8 ГБ мкв формат.
П.С.2. Процесорът ми е двуядрен на 2.5 ГХц, видеото ми е цял гигабайт, а оперативната памет е 2 ГБ, тъй че не вярвам да е от самата машина.

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
А настройките в KM-а направил ли си ги както пише на снимката на предната страница ? Щот иначе, все едно нищо не си направил 
И това, че видеото ти е цяял гигабайт не е от особено значение. Кажи модела на картата.

И това, че видеото ти е цяял гигабайт не е от особено значение. Кажи модела на картата.

Видеото е Sapphire Radeon HD5400 DDR2 1GB.
А настройките са си такива каквито са дадени в началото на темата, макар че аз нищо не съм им пипал от инсталирането на плеъра насам.
Едит: след около 3 опита и малко промяна на настройките подкарах филма. Обаче сега виж какво се получава (това е изрезка от скрийншота, който е 1920х1080) и е така през целия филм, като мястото на тези изкривявания се сменя през целия филм:

А настройките са си такива каквито са дадени в началото на темата, макар че аз нищо не съм им пипал от инсталирането на плеъра насам.
Едит: след около 3 опита и малко промяна на настройките подкарах филма. Обаче сега виж какво се получава (това е изрезка от скрийншота, който е 1920х1080) и е така през целия филм, като мястото на тези изкривявания се сменя през целия филм:

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
attodorov написа:Аз ги гледам на PlayStation 3-ката ... дъ бест !
+1

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 I Touring
- Мечтае да кара: Самолет
Колега пробвай с Splash Lite аз с него си реших проблема,малко понагоре в темата някои ми беше постнал от къде да си го смъкна.Вижда се много по-добре от КМ плеъра или поне на мен по ми харесва. 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2