През огромна локва със 100 км/ч !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 M5

През огромна локва със 100 км/ч !!!

Мнение от Nitrowalk » 20 Окт 2010, 13:20

Та така колеги , реших да споделя на какво преживяване бях свидетел (та дори и участник) !
Мъжка вечер - стари спомени - добри приятели - обилно алкохол - дискотека ....... Общо взето така започна всичко,а финала ..... ето такъв
Изображение

Инцидентът - Локва ( доста прилична да дълбочина ) около 100 км/ч терминална скорост :mhihi: след локвата зверско въртене и удари ....
Причините - Леко пил шофъор (ебати определението дадох - чисто пиян си беше ) Кола със задно предаване , никакви умения за този род изпълнение......
Резултатът - Скъсан заден мост , усукана геометрия , помляна предница ( Демидж на държавата - скъсана мантинела и отвян знак стоп :mhihi: )

Страшно много съжалявам за това което направих , можеше да свърши много по зле ........ Нямам извинение че съм се качил при пиян , но ....... просто така се случи....... НИКОГА НЕ ГО ПРАВЕТЕ КОЛЕГИ !!! И излезте и покарайте колите си , запознайте се с това какво карате , в колата си нямаме само педал за газта......
Поздрави

П.С. – тука с едни авери още спорим
- Пък ако беше със предно няяше а стане , брат.
- Ако Стойчо и беше върнал малко ляв и върнал тая газ пак няяше а стане .....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: През огромна локва със 100 км/ч !!!

Мнение от saleen » 20 Окт 2010, 18:50

Еми приличен удар :shock:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Окт 2010, 19:06

Малоумна история... искаш да покажеш на всички колко тъпа изцепка сте направили или...!?!!? Добре, че няма ранени..
Пиян шофьор... евала бе, най-великия е... аквапланинг?!?! той от къде да помисли, сигурно не си е знаел и името.... е от такива най ме е страх, честно.... :censored: :censored: :censored: всъщност щом е толкова малоумен, че да се качи да кара пиян, просто явно не е и чувал за възможността от такова "явление".... думи нямам....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Окт 2010, 19:18

евала маняци...
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Назад към Извън Темата