През огромна локва със 100 км/ч !!!
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
През огромна локва със 100 км/ч !!!
Та така колеги , реших да споделя на какво преживяване бях свидетел (та дори и участник) !
Мъжка вечер - стари спомени - добри приятели - обилно алкохол - дискотека ....... Общо взето така започна всичко,а финала ..... ето такъв

Инцидентът - Локва ( доста прилична да дълбочина ) около 100 км/ч терминална скорост
след локвата зверско въртене и удари ....
Причините - Леко пил шофъор (ебати определението дадох - чисто пиян си беше ) Кола със задно предаване , никакви умения за този род изпълнение......
Резултатът - Скъсан заден мост , усукана геометрия , помляна предница ( Демидж на държавата - скъсана мантинела и отвян знак стоп
)
Страшно много съжалявам за това което направих , можеше да свърши много по зле ........ Нямам извинение че съм се качил при пиян , но ....... просто така се случи....... НИКОГА НЕ ГО ПРАВЕТЕ КОЛЕГИ !!! И излезте и покарайте колите си , запознайте се с това какво карате , в колата си нямаме само педал за газта......
Поздрави
П.С. – тука с едни авери още спорим
- Пък ако беше със предно няяше а стане , брат.
- Ако Стойчо и беше върнал малко ляв и върнал тая газ пак няяше а стане .....
Мъжка вечер - стари спомени - добри приятели - обилно алкохол - дискотека ....... Общо взето така започна всичко,а финала ..... ето такъв

Инцидентът - Локва ( доста прилична да дълбочина ) около 100 км/ч терминална скорост

Причините - Леко пил шофъор (ебати определението дадох - чисто пиян си беше ) Кола със задно предаване , никакви умения за този род изпълнение......
Резултатът - Скъсан заден мост , усукана геометрия , помляна предница ( Демидж на държавата - скъсана мантинела и отвян знак стоп

Страшно много съжалявам за това което направих , можеше да свърши много по зле ........ Нямам извинение че съм се качил при пиян , но ....... просто така се случи....... НИКОГА НЕ ГО ПРАВЕТЕ КОЛЕГИ !!! И излезте и покарайте колите си , запознайте се с това какво карате , в колата си нямаме само педал за газта......
Поздрави
П.С. – тука с едни авери още спорим
- Пък ако беше със предно няяше а стане , брат.
- Ако Стойчо и беше върнал малко ляв и върнал тая газ пак няяше а стане .....

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: През огромна локва със 100 км/ч !!!
Малоумна история... искаш да покажеш на всички колко тъпа изцепка сте направили или...!?!!? Добре, че няма ранени..
Пиян шофьор... евала бе, най-великия е... аквапланинг?!?! той от къде да помисли, сигурно не си е знаел и името.... е от такива най ме е страх, честно....
всъщност щом е толкова малоумен, че да се качи да кара пиян, просто явно не е и чувал за възможността от такова "явление".... думи нямам....
Пиян шофьор... евала бе, най-великия е... аквапланинг?!?! той от къде да помисли, сигурно не си е знаел и името.... е от такива най ме е страх, честно....

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: През огромна локва със 100 км/ч !!!
евала маняци...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
4 мнения
• Страница 1 от 1