Нека дарим на КАТ Варна куфар с инструменти!!!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Re: Нека дарим на КАТ Варна куфар с инструменти!!!
Един приятел си регистрира фиат браво, които не е нов внос и е регистриран в кат Пазарджик, като в талона пише без номер на мотора. Тия в софийския кат се запънаха и казаха че трябва да има номер и това са глупости. Обяснява им се че техните колеги експерти са го написали, не някой друг, а те -не. В крайна сметка го накараха да иде в представителството на фиат и да изиска документ че това купе е с този мотор от завода / а те преди това откриха номера/ и после го регистрираха. Та затова не се радвайте толкова като пише без номер на мотора, защото в некой друг град, може да ви открият 28-цата например в купето от 16-ка
.
А относно търкането на номера и ядовете с инструментите - не веднъж съм ги брал тия ядове в софийския кат, не е само във Варна

А относно търкането на номера и ядовете с инструментите - не веднъж съм ги брал тия ядове в софийския кат, не е само във Варна
Мен дори не ме пуснаха до канала и ме върнаха в кат Дупница. Ходих в сервиз, там на подемника го изтъркахме.
- gavrail
- Потребител
-
- Кара: бмв 39 520i
- Мечтае да кара: M5,760 Li
Така е в нашия Кат-Варна колега и колеги....аз съм всеки ден там, и не си първия който иска да им тегли едни майниии,или да ги замериш с каквото да е било.Единия колега каза че нямало да накарат някоя натокана мадама да търка номера .......за съжеления съм виждал мн натокани мадами да си чистят номерата на двигателите.Но като нашия Кат-Варна друг няма ........по- големи идиоти няма .........аз това мога да кажа за тях.Единствено ако не ви се занимава с тях има хора който се занимават с това и вие ще гледате отстрани сира...вярно даваш пари да ти е регистрират но поне не си дигаш нервите с тях
)))

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Момчета ,Вие тези катаджии ги нямате за нищо .

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Преди две години ме върнаха от КАТ Шумен, щото колата била мръсна отвън. А то беше валяло сутринта и дето напръскало отстрани, та мръсна била. Добре, че бях близо до един авер в Тракия-та та плиснахме набързо само 2 кофи вода колкото да измие калта. Отивам пак и аре ся поизчисти малко номера на двигателя, че не се вижда. Правя се на луд, викам не знам къде се намира, показват ми, викам нямам парцал, дават ми, един ми вика е там е, поизчисти малко, аз пак се правя на луд, взех да търкам някво друго желязо, викам готово. Абе не е тва бе момче, е тва е, аз пак, ама къде що, в тва време някой от опашката се развика - ари вземи го изчисти ве старши, не виждаш ли "лапитУ" не разбира нищо. Та дъртака взе парцала, вика дай дай тука, за нищо не ставате днешните дИца. Аз вътрешно бе майка ти, баща ти и целия ти род и на него и на оня от опашката и хилейки се му дадох парцала на дядката да си изчисти квото му требе 

- Nikolai_CooL
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
- Мечтае да кара: Е46 М3
Абе големи мизерници работят в тея КАТ-ове , ама кво можем да направим... 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
аз пък се почуствах много яко като ми дадоха новия талон а вътре ТДС-а ми беше вписан като 525 бензин 

- Jor0_E30
- Потребител
-
- Кара: На МаГиЯ
- Мечтае да кара: ..
Мойта пък е купе а в талона писали седан
И това го забелязах съвсем случайно , 1 година след регистрацияра , ама си карам така и не ми дреме

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Мойта от както съм я взел е писана без номер на двигателя /Русе/ обаче не ги знам явно са далтонисти беше писана червена, а тя си е brokatrot metalic 256 /тъмно доста тъмно вишнево/ и след малко разправии при смяната на талоните го поправиха

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Пък аз карах "кола", на която в талона пишеше цвят банан. 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Не виждам какво толкова има ако сам си изтъркаш номера.Винаги преди да регистрирам някоя кола,за 10 мин.почиствам номерата на двигателя и шасито и после за по-малко от 30мин. излизам с новите номера.Механиците поглеждат,сравняват,оправят документите за раз бройки и всичко е 6+.
Преди месец си взех една Фронтера и направих така.Точно за 20мин.излезнах от КАТ,нито съм се ядосвал,нито време съм губил.
Преди месец си взех една Фронтера и направих така.Точно за 20мин.излезнах от КАТ,нито съм се ядосвал,нито време съм губил.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Борис_Малинов написа:Не виждам какво толкова има ако сам си изтъркаш номера.Винаги преди да регистрирам някоя кола,за 10 мин.почиствам номерата на двигателя и шасито и после за по-малко от 30мин. излизам с новите номера.Механиците поглеждат,сравняват,оправят документите за раз бройки и всичко е 6+.
Така е, аз съм го правил също няколко пъти това. И за половин час си карам количката с новите и номера и не се ядосвам. Но иначе ония са си с толкоа акъл на канала, колкото и да ги псуете, не мойте ги опрай.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2