Аудио сервиз - препоръчайте?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Дек 2005, 20:00

30 лева :shock: Егати цените за монтаж на касетофон :roll:

На мене ми го монтира миналата година Fast-and-Furious и не стига, че беше фрии ами и му дуднах на главата два часа докато го слагаше :mhihi: :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Дек 2005, 20:28

Терзийски написа:По бул. Европа с/у Нестле (или гаража на 1$ такситата) пише DEK е там прават такива неща.... само, че събота и неделя не работят..... от понедалник.....Иван се казва момчето .......може и от мое име да отидеш няма проблем ...... :lol: :lol: :lol: :lol: УСПЕХ :!: :!: :!:

да Иван и Краси са пичове и си разбират от работата определено

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 08 Дек 2005, 21:15

Значи хора случими се следното преди няколко дни запоследно ходих да ми слагат СД-то и да ви разкажа...
Чаках 40 минути дойде моя ред да вляза и се накефих, вкарвам колата и доволен, че ще свърша бързо и ми викат "Ааа каде ти е буксата.."
Аз-Каква букса бе, нали затова съм тук при вас и да сложите вие каквото трябва, иначе и сам щях да си го направя...
Те-А батко тая букса е една от най-редките в СФ и няма начин да си я намериш никъде освен порачка...
От там въртя на едно приятелче да ми каже дали мога да си я намеря, но като чу за какво става дума и ме отчая... :( :confused:
Както и да е ходих в поне 10 големи магазина за музика и навсякъде ми казваха, че това нещо (букса, преходник неможе да се намери никъде) за моделите на Панасоник струва по 35-40 лева, а за всички други било по 10-тина лева не повече...Какво се указа, че отидох и си поръчах тази ТЪПА букса и сега я чакам, без нея нямало слагане на СД-то казаха в Тояга :confused: Иначе като цяло не ми се сториха големи скъпчии.Споменаха, че може да мина с 10-тина лева за монтаж само, ако си имам всичко, така че сега чакаме.Внимавай те с частите за Панасониците, защото е тежко положението.... :roll:

Предишна

Назад към Извън Темата