Платен паркинг в Дружба, близо до летището?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Платен паркинг в Дружба, близо до летището?
Колеги може ли някой да ми посочи някъде в Дружба, близо до летището къде има платен паркинг където мога да си оставя колата за няколко дни? И евентуално цена? Благодаря предварително! 

Re: Платен паркинг в Дружба, близо до летището?
http://www.bgmaps.com/map/sofia Тука има
Иначе можеш и на самите терминали - http://www.sofia-airport.bg/pages/conte ... 0&lm02=117
Иначе можеш и на самите терминали - http://www.sofia-airport.bg/pages/conte ... 0&lm02=117
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
На летището ще излезе скъпичко, трябва да дам 60 лв за 5 дни. Аз и не знам как вървят цените в Сф де.
Някой знае ли някъде наоколо да има платен и охраняем паркинг?
Някой колега да ми препоръча паркинг?
С bgmap-а не мога да се оправя.
Някой знае ли някъде наоколо да има платен и охраняем паркинг?

С bgmap-а не мога да се оправя.

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Има(ше?) един точно на кръстовището за новия и стария терминал. Не знам какви са му цените, но преди беше по-евтин от паркингите на терминалите. Ще имаш доста ходене обаче, особено до новия терминал.
Имаш и друг вариант - ако имаш приятели в София, да намериш паркинг където и да е около тях и те да те метнат и впоследствие вземат от летището.
Имаш и друг вариант - ако имаш приятели в София, да намериш паркинг където и да е около тях и те да те метнат и впоследствие вземат от летището.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Шела в Дружба , ако го знаеш намира се на бул.Христофор Колумб под Моста точно "Брюксел" правиш завой на Шела за към квартала и ще го видиш голям заграден паркинг на 25 лева е на месец абонамента , единствения недостатък , е че е открит 
Под моста също има , но не ти ги препоръчвам за момента , че с тоя ремонт дето правят няма да си харесаш колата после
Пиши ми Л.С , ако нещо не ти е ясно

Под моста също има , но не ти ги препоръчвам за момента , че с тоя ремонт дето правят няма да си харесаш колата после

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
bivola написа:Шела в Дружба , ако го знаеш намира се на бул.Христофор Колумб под Моста точно "Брюксел" правиш завой на Шела за към квартала и ще го видиш голям заграден паркинг на 25 лева е на месец абонамента , единствения недостатък , е че е открит
Под моста също има , но не ти ги препоръчвам за момента , че с тоя ремонт дето правят няма да си харесаш колата после![]()
Колега мерси! Ще го потърся на картата но мисля че ще свърши работа! Още веднъж мерси!

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Ivo_Borisov написа:На летището ще излезе скъпичко, трябва да дам 60 лв за 5 дни. Аз и не знам как вървят цените в Сф де.
Последно (месец май) съм паркирал на паркинга до терминал 1. До 4 седмици престой струваше 50 лв. На паркинга до терминал 2 струваше 60 лв. За 5 дена според мен трябва да е по-малко. Цените ги имаше и в интернет.
9 мнения
• Страница 1 от 1