Абе т'ва мода ли е к'во ли???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Абе т'ва мода ли е к'во ли???

Мнение от SKISA » 23 Окт 2010, 21:09

аз па неска у пикадилиту си пазарувам ...! и по едно време некво лапе ми дърпа количката с последните маслини с бадеми в нея...! и го глеам....джет ли! викам: ей!! хаяско! остаи количката да нти напраим маратонките сираци...! тоа па се праи ,че не разбира български...! два шамара с ....корем! и го проснах...! и от там като наскачаха: тва майк тайсън,брус ли,мохамед али,кличко,жан клод,акебоно...около 100 муай тай бойци и скалата....! ......без брус ли ,че той нали умре...! и аз са кво да ги праим...!?щото нали знам айкидо,жиужицу,джудо,кендо,шотокан ... и други японски думички. щото нали ако ги почна по домова книга в пикадилиту има много стъклария и счупа ли нещо треа го плащам....! и си викам - ще преговарям...!да ама те различни нации и треа на различни езици и се проточва процедурата...!
оф, писна ми!! изобщо не съм съгласен да се поставят общи знаменатели за младежите ,щото не всички са такива....! но ,че има сган е ясно! а иначе-адмирации за младото момче с измислената тема! правилен начин да се включиш във форума и да предизвикаш внимание! няма лошо! успех.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Окт 2010, 21:27

И аз не им хванах бройката, говориш с един и идват още петима, а после пребитите са трима :dunno: Другите трима избягаха ли, кво стана :dunno: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 23 Окт 2010, 21:45

bum_bum написа:И аз не им хванах бройката, говориш с един и идват още петима, а после пребитите са трима :dunno: Другите трима избягаха ли, кво стана :dunno: :mhihi:

мо'е са били мацките другите.

Той героя на темата е Чък Кроасанов явно, че да изпонатръшка амнайси човека, 'ма браво.

Потребител
Аватар
Кара: качанки
Мечтае да кара: е30 с един фар

Мнение от zliqtpodzеmenkrоаsаn » 23 Окт 2010, 22:27

Не аз немога да разбера къв ви е проблема? Що щото са ми страст бойните спортове ли? Сигурен съм ,че повечето бихте се спекли и заключили в колата!ИМайте едно наум когато почнете да показвате средни пръсти през прозорците щото не знаете на кой ще попаднете! И предполагам повечето от вас са некви 25 годишни които скоро ще създаадат семейства и имат деца! Е пожелавам ви някой ден да видите детето си в същото положение да ви вида тогава мишки! Но преди това ви пожелавам 2-3ма наркомани да ви оберат за да видите как е - щото и на мен не ми дават неброени пари за да ги давам насам натам и според мен няма лошо ,че съм си послужил с физическа сила и съм натупал некви момчета .... вие сте некви извратени! :kuku: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 23 Окт 2010, 22:30

Вие ташак си праите ама пред мен момче на 16 год. преби двама единият на 28 другият на 31 год.
Момчето се казва Максим (търновци може да го знаят) републикански по бокс,не се знае на какъв ще случиш....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 23 Окт 2010, 23:50

хахаха няма страшно бе сички сме яли бои кат млади нема се плашиш...ще ти мине ;) и другия път бегаи по бързо :mrgreen:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Окт 2010, 1:54

zliqtpodzеmenkrоаsаn написа:Не аз немога да разбера къв ви е проблема? Що щото са ми страст бойните спортове ли? Сигурен съм ,че повечето бихте се спекли и заключили в колата!ИМайте едно наум когато почнете да показвате средни пръсти през прозорците щото не знаете на кой ще попаднете! И предполагам повечето от вас са некви 25 годишни които скоро ще създаадат семейства и имат деца! Е пожелавам ви някой ден да видите детето си в същото положение да ви вида тогава мишки! Но преди това ви пожелавам 2-3ма наркомани да ви оберат за да видите как е - щото и на мен не ми дават неброени пари за да ги давам насам натам и според мен няма лошо ,че съм си послужил с физическа сила и съм натупал некви момчета .... вие сте некви извратени! :kuku: :winky:

Скоро не се сещам някой така обществено да се е молил за бан-ан... Само заради тия "пожелания" :no: :banghead:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 24 Окт 2010, 2:10

zliqtpodzеmenkrоаsаn написа:Не аз немога да разбера къв ви е проблема? Що щото са ми страст бойните спортове ли? Сигурен съм ,че повечето бихте се спекли и заключили в колата!ИМайте едно наум когато почнете да показвате средни пръсти през прозорците щото не знаете на кой ще попаднете! И предполагам повечето от вас са некви 25 годишни които скоро ще създаадат семейства и имат деца! Е пожелавам ви някой ден да видите детето си в същото положение да ви вида тогава мишки! Но преди това ви пожелавам 2-3ма наркомани да ви оберат за да видите как е - щото и на мен не ми дават неброени пари за да ги давам насам натам и според мен няма лошо ,че съм си послужил с физическа сила и съм натупал некви момчета .... вие сте некви извратени! :kuku: :winky:

Изображение
НЯА му са праити :!: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Окт 2010, 2:10

факт, пропаднала история са младежите

или са мноо захлупени или имат тъпа представа за отвореност
No bling at the Ring

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Окт 2010, 8:03

ей,смотльо....! внимавай кво приказваш. филмите,дето сънуваш не са тва ,дет се случва. сдържай си приказките ,че се виде и при тебе от коя част точно на тва поколение ,дето плюеш си....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 24 Окт 2010, 9:42

кроасан, недей с такива клетви тук :!: както във нашето, така и във вашто поколение си има олигофрени (по твойте приказки раликата ни е около 10 години), така е било винаги. това е в цял свят не е само в България. стига с тази заблуда и черногледство, че всичко лошо се случва в родината. с тоя манталитет, който го имаме, няма да се оправим скоро за съжаление.
и не мога да разбера как се сети да опишеш в БМВ форум подобна случка. няма ли си някакъв кикбокс, мау-тай форумче, дето да се хвалете кой колко наркомана е натръшкал :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 24 Окт 2010, 10:38

Земи се помоли на админите да ти сменят ника, че достатъчно се изложи момче, пък и е тъп. Някой ще земе да си помисли че си каратистче или кик боксьорче! Че сте гняс, гняс сте всички го виждат, има и изключения както във всичко така и във вашето и нашето поколение. Родители изпуснали децата си това е. Верно по-зле е отколкото преди 5 години примерно ... и ние поркахме бири по цял ден, от време на време пушехме трева, ама кой не е пушил и пил?! След завършване на училище и започването на университет малко или много идва акъл в главата, поне при мен и мойте познати и приятели стана така! Въпреки, че тогава не е като сега. В момента има адски, ама адски много агресия в училищата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 24 Окт 2010, 19:14

zliqtpodzеmenkrоаsаn написа: Е пожелавам ви някой ден да видите детето си в същото положение да ви вида тогава мишки!

Бе я не ми пожелавай квото и да било ве, отворко. Като си намуайтарарай киндер шмекел и кво?! Шо не ходиш в даобг да показваш колко си велик!? Ние тука си носим железа в колите, точно заради ей такива, повярвали си.
Айде като си толко отворен пусни една снимка да ти се кефи аудиторията, пък и да знаем средния пръст на кого не трябва да го показваме :mhihi: . Смешник.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 24 Окт 2010, 21:07

Нема спор, във форума думите "нинджа" и "нафта" не се приемат добре... :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Окт 2010, 21:18

'земете се успокойте малко, да няма почивки и за други...

Предишна

Назад към Извън Темата