_И_З_В_И_Н_Е_Н_И_Е_

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

_И_З_В_И_Н_Е_Н_И_Е_

Мнение от didkata_s » 08 Дек 2005, 3:56

Искам да поднеса най-искрените си извинения към веки, който по един или друг начин съм обидила или засегнала.
Регистрирах се във вашият форум, защото се надявах да намеря приятели, макар и само виртуали. Явно съм сгрешила.
Всеки мой пост тук е бил провокиран малко или много. От самото ми идване във форума вие се държахте меко казано грубо. Не на един човек от вас съм пращала лични съобщения, с молба заяждането да престане. Нямаше полза. Вие обиждахте жестоко, изгаврихте се с мой близък, вече починал човек, хващахте се за всяка моя написана дума... Вие сте като стадо бесни кучета озъбили се срещу кутре, дошло да им се порадва. Прекалихте. Унижихте и ме обидихте не един и два пъти. Спечелихте. Можете да се гордеете. Не ви харесвам. Да – грозна съм. Да - дебела съм. (тренирала съм доста неща, в някои дори ме блъскаха с химия, но бях най-добрата тогава. И ако можех да си върна тия години, бих го направила без да се замислям). Аз от това не се притеснявам. Не се срамувам. Нима нямате грозни роднини....или приятели.....съседи или колеги? Това (външният вид) е жалко средство за класифициране на хората.
Може да ви се струва банално, но определено ме наранихте, и то повече от колкото някои от вас предполагат. Вие сте си направили едно малко общество, в което пукате хора (свои приятели,съпруги, съпрузи....), или “моделирате” новодошлите по ваш вкус. Аз не съм марионетка, и не бих правила каквото и да е само за да бъда приета тук. От начало това отношение спрямо мен се търпеше.....но вече не е така. Не искам повече обиди...не искам унижения... Не ги заслужавам. Само ако можехте поне мъничко да се поставите на моето място. Ама съвсем мъничко...
Има една песен на Георги Христов – “Болка”. Който има възможност нека я чуе.
Това е част от нея –
...знаеш ли какво е болка...?
безумната,жестока болка...
от болката сърцето ми кърви!
Знаеш ли какво е болка...?
Изгаряща, зловеща болка...
не искам никога така да те боли....

Ето така се чувствам в момента. Това, че един човек е нелицеприятен, съвсем не значи, че няма чувства. А вие ме тъпкахте, тъпкахте, тъпкахте... Повече не мога да търпя. Бъдете щастливи - Квазимодо си отива. Само ще имате хляб за дъвкате във форума (от който междо другото ме изгонихте) - “Изгонихме урода. УРА УРА УРА.”
Ще помоля темата да се направи важна за няколко дни, за да прочетат всички извинениетоми, и да се заключи, за да няма повече подигравки.
А след известно време да бъде истрит и профилът ми.
Ще ми липслат само наколко хора (точно двама).......елате за една последна прегръдка....
Хайде. Трябва да тръгвам.....
Изображение

Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Дек 2005, 4:31

виж са ... неа да се плашиш само и да им се косиш !!!
страдаш малко от синдрома на новака ама ше се опрайш и аз бех така в началото косех им се мислих ги за добрички :mhihi: ... те излезнаха доста гнили ябълки .. така че след време ше влезеш в ритъм и сичко ше е окей .. не се отказвай толко лесно и не им давай повод да се радват че са те победили ;)

п.с. ти иначе ко си очаквала .... не забравяй че все пак сме в БГ и тука нали знаеш как е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 08 Дек 2005, 12:09

Това при мен не минава !!! Това извинение е подигравателно и има много сърказъм в него!Истинката му идея е не да се поднесе извинение, а да предизвика съжаление!Аз такива хора не обича - дето търсят съжаление у другите.Но явно момента в живота на Дидката е такъв и тя търси съжаление, дано това е временно явление иначе лошо за нея.

Няма как колегите да не се озъбят и да се подразнят от такива постове, това не е форум за запознаства, това е форума на БМВ!Да създали сме си микрообщество тук, защото сме единни, защото ни обединява една идея, една страст!Просто постовете на Дидката не се вписъха в общата визия на форума, и няма как да се получи.

Никой не сме гонили, това е собствено желание, както и регистрацията тук! И Дидке, ако един ден решиш да си една от нас, една от бясните кучета, и имаш какво да ни разкажеш,покажеш или попиташ по основната тема тук си добре дошла!Но тези лирични отклонение мисля че няма да впечатлят никого, не защото сме лоши хора или защото нямаме чувства, а защото главно тук сме мъжки момчета и малко печени момичета и подобни постове поне в моите очи са меко казано несериозни!

Това е !
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Дек 2005, 14:50

Ако искаш да си тръгнеш - тръгни си. Без да го правиш на въпрос. Сега кво почваме тука кфи сте лоши, кфи сте гадни... ами като се изказваш неподготвена... По-добре ли щеше да се чустваш да ти правим мили очи а зад гърба ти да говорим обратното? Не мисля. Уважавай околните, и заслужи тяхното уважение. При всички положения няма да стане с хленчене. Гледам ти постовете... Колко от тях са свързани с БМВ по какъвто и да е начин ? Само едно нещо още искам да те питам... Колко време чете форума преди да се регистрираш? Или си каза, я поредното форумче... Е това не е просто поредния форум. Това, че сме се държали като бесни кучета(да, и аз бях един от тези, които се шегуваха за твоя сметка) до известна степен си си го изпросила сама. Виждаш, че не ти толерират мненията някъде, ами спри да постваш, освен ако не си мислила, че можеш да ни пребориш всички. Не да тръгнеш срещу нас по същия начин и след това, акто разбереш, че битката е загубена, да ни изкарваш, че сме се нахвърлили върху теб без повод...
In Ban We Trust!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 08 Дек 2005, 15:27

Бе верно че малко попрекалихме , признавам , но съм напълно съгласен с горните постове :!:
долен хранител
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 08 Дек 2005, 16:26

Кой каквото си е надробил, това да си сърба. И който сее вятър, жъне бурии. Не можеш да тръгваш агресивно към всички и след това да очакваш някой да ти стане приятел. Еми не става. Още по-малко в един форум (не конкретно този, а по принцип), където е доста трудно да покажеш изтинското си АЗ, тъй като от малкото постнати думи се вадят големи изводи, така че във форумите определено е по-добре да четеш, а едва после да даваш мнения и то предварително обмислени. Наистина си сбъркала форума. Но е редно първо да се извиниш на себе си за това, че предизвика такива реакции у хората тук.
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 09 Дек 2005, 11:23

Аре стига бе :no: ...какво по дяволите стана пък сега :?: :shock: Първо пишеш някаква тема, в която се изпокарваш с всички и започваш да ги обиждаш,а сега и това... :++ За какво въобще ти трябва да ги ръсиш едни такива...с една дума ''никакви'' :?: :?: :?: :!: :!: :!: Не виждам смисъл :banghead: !!!А и недей да подценяваш хората тука :nono: ,защото повечето са наистина доста интелигентни и разбират за какво става на въпрос!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 09 Дек 2005, 11:40

На тази девойка трябва да и спрат химията :mhihi: Или поне да смени дилъра :smoke:
Изображение

Назад към Извън Темата