PVC дограма- помощ с избора
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: PVC дограма- помощ с избора
Е аз съм написал по горе , само че нека човека сам да прецени. А пък и е много важно на какви майстори ще попаднеш, защото колкото и да хвалим всичките видове профили, ако монтажът ти е скапан, забрави за всичко. Само губене на време, пари и най-вече нерви. Късмет с намирането на качествена фирма... то това е май най-важното.
П.П. А и един съвет - недей да се подвеждаш по цената. Много хора я правят тази грешка, особено за дограмите - Хубава и евтина - забрави! Може да дадеш малко повечко от тази цена която са ти дали тези хора. Което пак не е сигурно де, но от многото евтино, се монтирват по следния начин: или няма да ти я хванат с монтажни винтове, а само на пяна , или желязото няма да е това което ти казват (а може и изобщо да няма), или ще е 3к, вместо 4к... не случайно е толкова е евтинко брат
Успех
П.П. А и един съвет - недей да се подвеждаш по цената. Много хора я правят тази грешка, особено за дограмите - Хубава и евтина - забрави! Може да дадеш малко повечко от тази цена която са ти дали тези хора. Което пак не е сигурно де, но от многото евтино, се монтирват по следния начин: или няма да ти я хванат с монтажни винтове, а само на пяна , или желязото няма да е това което ти казват (а може и изобщо да няма), или ще е 3к, вместо 4к... не случайно е толкова е евтинко брат

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Стига бе, как само на пяна? Сменихме над 30 прозореца дограма, сичко с винтовете, пяната и т.н. както си му е реда. Туй е тежко нещо да виси само на пяна, бах тоя майстор дето би го направил.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Колега, не говоря за всички случаи, единични са , но ги има
Долу хваната с 2 винта, отстрани с по 1 (ЕДИН!!!) , а горе 20 санта дупка я напълнили с пяна.... Да ги биеш ли, *беш ли? Не знам за кво са , но пак ще им е малко. А случаи на дограма без желязо колко е имало не е истина, даже е тръгнало някаква пластмасово желязо. Верно усилена пластмаса, но е пластмаса ебати!!

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
От дългогодишния ми опит с PVC профили стигнах до извода че евтино и хубаво няма.
Мойте фаворити са:
1.REHAU с обков Siegenia –Aubi.
2.KÖMMERLING с обков Siegenia –Aubi.
Мойте фаворити са:
1.REHAU с обков Siegenia –Aubi.
2.KÖMMERLING с обков Siegenia –Aubi.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2