Избор на лаптоп до 1000лв
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Избор на лаптоп до 1000лв
Аз само да вметна - само Intel. Да не си си и помислил за AMD. То няма такива печки брат. Казвам го това от личен опит (феновете на амд може да почнат да ме хранят-сега!) Досега всичките ми PC бяха с амд, пред последния ми лаптоп беше с амд - ми аз на него можех спокойно да си пържа яйца. Вдигаше над 100 градуса, понякога и един филм не можех да гледам, поради защитата му. А като работи , всякаш форсираш Mustang GT500
(то и при персоналните и при лаптопа) Сега съм с DELL Studio с i3 процесор, направо мърка, без гък. Верно охарчих се като говедо с него - 1500 лв., но мисля че си заслужава. Гледам, че към 1000 лв си написал, препоръчвам ти DELL Inspirion с интелски процесор. Ето брат, виж този http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_ ... _DELL00462 Това е само пример, не казвам да е точно този, поразгледай и други
Успех!

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Тва пък за двете години откъде го измислихте...човек като гледа отстрани ще каже поне едно 10 години само на ноутбуци си карал и всичките са изгаряли "малко след втората" година. Последно време бая бисери на компютърна тематика се ръсят тука
По темата - значи първо и аз да препоръчам обезателно Интел процесорче, минимум двуядрено с повечко кеш от второ ниво. Гледай процесора да отговаря на паметта, в смисъл такъв да не вземеш 4 ядрен пък само с 2ГБ памет. Честно казано даже ти препоръчвам 4ГБ при всички случаи, щом ще рендваш и шопваш. То зависи и кво си пуснал освен тях де, ама все пак 4Г са си 4Г

По темата - значи първо и аз да препоръчам обезателно Интел процесорче, минимум двуядрено с повечко кеш от второ ниво. Гледай процесора да отговаря на паметта, в смисъл такъв да не вземеш 4 ядрен пък само с 2ГБ памет. Честно казано даже ти препоръчвам 4ГБ при всички случаи, щом ще рендваш и шопваш. То зависи и кво си пуснал освен тях де, ама все пак 4Г са си 4Г

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колега,за малко над хиляда лева ще имаш Intel Core i3 ще имаш Лед подцтветка ще имаш HDMI изход и хубав корпус - Fujitsu ah550
Рамта ти е 3гб имаш хард който дава много добри показатели,за видеото впечатленията са ми следните:
Не е кой знае какво но филми със ХДТВ качество по 30 40гб теоренти ми върви без грешка.
ХДМИ е от второто поколение - върви звук и картина към тв-то и нямам проблеми.
И най-хубавото от всичко - сглобяват се или в Япония или в Германия.
Рамта ти е 3гб имаш хард който дава много добри показатели,за видеото впечатленията са ми следните:
Не е кой знае какво но филми със ХДТВ качество по 30 40гб теоренти ми върви без грешка.
ХДМИ е от второто поколение - върви звук и картина към тв-то и нямам проблеми.
И най-хубавото от всичко - сглобяват се или в Япония или в Германия.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Чудесно,сега и някои да каже,че и продава лаптопчета 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
acer aspire 5740/g
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2