ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от atanaska_89 » 21 Окт 2010, 21:03

Изображение
Здравейте на всички! Пиша Ви с молба за помощ. Нека всички се обединим и отворим сърцата си, като направим едно добро дело, да помогнем на МИТКО!
Ето и неговият разказ:
"Здравейте, казвам се Димитър Йорданов и от 5 годишен страдам от мускулна дистрофия. В началото болестта ми беше слабо изразена, можех да ходя, почти без проблем, можех да карам колело, можех да изкачавам и да слизам по стълби. Но за съжаление през последните години, болестта започна да прогресира и животът ми става все по труден. Вече ми е много трудно да се изправям, мога да ходя, но само ако се подпирам. Не мога да слизам и изкачвам стълби и поради тази причина почти не излизам от вкъщи. Наскоро разбрах за клиника в Израел, в която леуват и моето заболяване. Изпратих необходимите документи, и ето че вече съм одобрен за лечение там. До тук всичко е прекрасно, но ето че идва и финансовата страна на нещата. Сумата необходима за лечението ми е непосилна за мен и семейството ми. (12 265 евро за първият етап на лечението)"

ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВАС МИЛИ ХОРА, МОЛЯ ВИ ЗАЕДНО ДА ПОМОГНЕМ НА МИТКО ДА СЕ ВЪРНА КЪМ ПРЕДИШНИЯТ СИ ЖИВОТ И ДА СТАНЕ СОЦИАЛНО ЗНАЧИМА ЛИЧНОСТ.

ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ПОМОГНЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ НА ОТКРИТАТА МУ ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
Банка ДСК Варна клон Галатея
IBAN: BG31STSA93000018629255
BIC:STSABGSF
Титуляр: Димитър Йорданов Йорданов

И за да ви покажа, че всичко това е истина, прилагам документите, с които рзаполагаме:
Епикриза
Биопсия
Покана за лечение
Страница във Facebook

Телефон за връзка: 0887 66 36 28 - Атанаска Спиртова (Приятелката на Митко)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от KEVIN-30 » 22 Окт 2010, 3:35

Разгледах профила във FACEBOOK и договора между БАНКА-ДСК ВАРНА и ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ.
Договора е сключен на 08.07.2010-г.
======
ЧЛЕН-1 Откриване на дарителска сметка на името на ТИТУЛЯРА за набиране на средства в размер на : 10.221 ЕВРО
======
ЧЛЕН-6.1 Договорът има действие от момента на подписване до пълното набиране на сумата посочена в член-1 , 10.221-ЕВРО Но не по-късно от 05.10.2010-г.
======
ЧЛЕН-6.2 Срокът на договора може да бъде продължен еднократно с АНЕКС преди изтичане на срока (05.10.2010-г.) по член-6.1
============
Бихте ли прикачили и АНЕКСА за удължаване на договора.Без АНЕКСА документа-ДОГОВОР е прекратен.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =fbx_album
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от atanaska_89 » 22 Окт 2010, 12:40

Анекс към договора с банка ДСК
Ето го и самия анекс, с който срока на договора се удължава с една година. Тъй като освен срока на договора трябваше да бъде променена и сумата,но попринцип това не може да стане, банка ДСК Варна, глон Галатея направиха запитване до София, откъдето направиха компромис и разрешиха да бъде променена и сумата.

Потребител
Аватар

Мнение от atanaska_89 » 24 Окт 2010, 19:11

Призовавам всички, които четат това и имат финансова възможност да помогнат, нека го направят, а тези които нямат, могат да помогнат със съвет към кого бихме могли да се обърнем за съдействие. Колко повече минава времето, нещата стават по-зле, на Митко започва да му става все по-трудно. Сега той се нуждае от Вашата помощ, очаква от Вас да му подадете ръка, за да може да се изправи на крака и да заживее един малко по-добър живот. Не мисля, че е чак толкова трудно, всеки, които има желание да помогне, да отиде до близката банка и да подари малко щастие и надежда на това младо момче.

Банкова сметка:
КИН код за Epay:9856317009

Потребител
Аватар

Мнение от atanaska_89 » 26 Окт 2010, 13:14

Добър ден, приятели! Отново се обръщам към Вас с молбата за помощ на Митко! Днес на този хубав християнски празник, нека отворим сърцата и душите и да направим едно добро дело, като помогнем на приятел в нужда. Днес Митко има има имен ден, нека му помогнем, нека му подарим малко щастие, като отидем до близката банка или дарим чрез E-pay малка сума пари.

Банкова сметка:
КИН код за Epay:9856317009

Сайтът на Митко

Благодаря предварително

Назад към Извън Темата