Въпрос за камери на Хемус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Въпрос за камери на Хемус

Мнение от Vlados » 25 Окт 2010, 22:43

rve написа:Скоростната камера на Хемус е само една - на Лукойла при отбивката за Ботевград посока София. Да не забравите и на Джъмбото преди Околовръстното на влизане в София. Там сложиха ограничение 50 заради светофара и има камера точно отдясно на него.

Потвърждавам с днешна дата! Абсолютно вярно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Окт 2010, 20:52

В тунелите са само за трафик, без радар.

НЕ , НЕ СА ! СНИМАТ и пращат терминална скорост :idea:
Един приятел изгоря .

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Окт 2010, 7:45

Колега вчера пътувах към София и се оглеждах постоянно за камери, както и радара не засече нито 1 освен на Лукоила. Камерите с радар са едни големи кутии, които излъчват честоти, а тея в тунелите са само за трафик, ако примерно стане катастрофа в тунела. От Търново до Плевен има 3 камери (минах през търново) - едната е на Шела, другата на Петрол и третата на Лукоил пак. Едно приятелче пътува всяка седмица от години насам и ги знае, както и той ми потвърди - в тунелите не са. Попринцпип на 2рия тунел от Плевен като пътуваш към София стои патрулка с камера - и това е вариянт защо си е получил снимка :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 27 Окт 2010, 13:46

http://antiradar.braindumpz.com/

"На печелившите честито, на останалите успех!" :ok:

В първия момент ми дойде като шок, ама на другия ден вече свикнах с мисълта за 2-та месеца почивка и 200-тата лева назад и така ... :oops: вече и на сън да ме бутнеш ги знам свичките камери къде са, ама можеше да си напиша домашното предварително :banghead:

Поздрави,
Д
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Окт 2010, 13:55

doomy525 написа:Колега вчера пътувах към София и се оглеждах постоянно за камери, както и радара не засече нито 1 освен на Лукоила. Камерите с радар са едни големи кутии, които излъчват честоти, а тея в тунелите са само за трафик, ако примерно стане катастрофа в тунела. От Търново до Плевен има 3 камери (минах през търново) - едната е на Шела, другата на Петрол и третата на Лукоил пак. Едно приятелче пътува всяка седмица от години насам и ги знае, както и той ми потвърди - в тунелите не са. Попринцпип на 2рия тунел от Плевен като пътуваш към София стои патрулка с камера - и това е вариянт защо си е получил снимка :)

Възможно е да се е объркал , но е факт че получи 2 снимки - отгоре и отстрани и за това писах , да не изгори и друг . Може вече да са взели снимките по друг начин , пък както казваш патрулката да го е засякла .
Някой да каже , къде е таз при Червен Бряг , че често минавам от там . Предполагам е извън града където има 60км/ч :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 27 Окт 2010, 17:04

Последно колко са снимачките на тракия освен тази на Хепито :shock:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

Предишна

Назад към Извън Темата