Какво се прави в кат при откраднат номер?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Какво се прави в кат при откраднат номер?
THE DUNK MACHINE написа:Сондьора написа:fedoracore написа:
п.п. На мен така ми откраднаха двата номера в Плевен, даге..
Може и да не ти дадат бележка че ти е откраднат номера, но трябва да го обявят за издирване в съответното районно и на следващия ден в КАТ с колата през каналите за смяна на номерата. А това дето караш с бележката и без номер ходи му го обяснявай на тоя като ти покаже в закона как пише че нямаш право да караш без номер на съответното място и че на "служебната бележка" никъде не пише "може да се кара"
Така е колега, ма мен ме пуснаха, точно заради тая бележка издадена от некво районно в Плевен. От там до София не ме спряха никъде, обаче тия на богров вече си ме спряха, и хъката мъката бележкат и казаха, айде и право в кат.
И те казаха, че нямам право дори и с тая бележка, но не ми направиха проблем.
п.п. bivola, бяха нитовани и двата с по два...мисля за болтове ма е грозно.
- sarbinoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
THE DUNK MACHINE написа:Сондьора написа:fedoracore написа:трябва ти служебна бележка от куките и тогава преригистрация
+ 1, отиваш в районното там ти дават бележката и с нея в кат, по възможност не карай колата, че и акт ше отнесеш....Караш само със служебната бележка и то само до кат....
И за каското не е така, просто се прилага и там служебна или ква белешка беше и тва е..просто разправиите са големи, и обикаляне.
п.п. На мен така ми откраднаха двата номера в Плевен, даге..
Може и да не ти дадат бележка че ти е откраднат номера, но трябва да го обявят за издирване в съответното районно и на следващия ден в КАТ с колата през каналите за смяна на номерата. А това дето караш с бележката и без номер ходи му го обяснявай на тоя като ти покаже в закона как пише че нямаш право да караш без номер на съответното място и че на "служебната бележка" никъде не пише "може да се кара"
а добре де ако колата си е с софийска регистрация,трябва ли пак да минава през каналите,не става ли само с талона все едно сменяш собственост?
Oversteer scares passengers, understeer scares drivers.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
сваля се задния номер и се преснима на цветен ксерокс, след това се лепи върху картон и с рапидки за бронята 

- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
Много ви благодаря колеги
Маи ще д***м супата 

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2