Къде се намира стадион Академик ПЛИСКА ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Къде се намира стадион Академик ПЛИСКА ?

Мнение от seven-eight » 25 Окт 2010, 0:41

Дано не е късно:
http://img512.imageshack.us/img512/2315/akademika.jpg

Това е спортен комплекс Академика. Или на кратко казано малък футболен терен използван от юношите(тренирал съм доста време като малък там). Но спортен комплекс Академика и стадион Академик са 2 отделни места. Стадион Академик се намира точно до зала Фестивална и обикновенно там се провеждаха разни концерти и т.н.
На Академика ми се струва кофти място за концерт - няма трибуни(имаше някакви 3 реда седалки, където я има седалка, я не, ама дано се е оправило от преди години). Иначе около Академика са разните сгради на БАН или каквото е там(някви институти са).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 25 Окт 2010, 0:44

То не се ли води Старият Стадион Академик? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Окт 2010, 8:32

M3 E92 написа:То не се ли води Старият Стадион Академик? :roll:

така се води, според мен за него става дума, въпреки че не си представям концерт там :shock:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 27 Окт 2010, 16:51

Мерси, колеги.

Отидох в 18.00, на първата отбивка за локалното след хотел Плиска завих надясно, то пък се откри срещу мен една пресечка с блокове, продължих на доло, 2рата в ляво завих и спрях под една тераса и 5 часа по-късно си открих колата цяла на същото място и това .. напълно безплатно :smoke:

Иначе концерта ... ако някой е искал да ходи, ама не е могъл . Трябваше да почне в 19.00, почна в 19.40. Ахат подгряха за около 30 минути. Последва 40 минути пауза докато изнесат техниката на Ахат и внесат и свържат тази на Скорпиънс.
Та реално погледнато в 21.00 ч. почна същественото . Изсвириха само част от популярните си парчета за около час и половина. Викнахме ги на бис, върнаха се за още две и тва беше. Заваля един дъжд, целия стадион стана в една огромна кална кочина.И една по-голяма и видима видео стена ако имаше щеше да е най-добре, че гаджето ми беше повече слушател, отколкото наблюдател :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 28 Окт 2010, 23:55

супер си беше концерта...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Предишна

Назад към Извън Темата