Ожулване при паркиране в гараж, как да го представя за каско
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Re: Ожулване при паркиране в гараж, как да го представя за каско
уффф тя моята стана филмова история..взех си я Юли, август и откраднаха пръскалките на фаровете и Булинс не ги покри, септември и надраскаха дясната врата с ключ, октомври началото багажника с ключ пак и й изкормиха страничните огледала на улицата... Намерих и паркинг и сега това със задния калник..сигурно ще им презлее като ме видят пак в офиса, но поне това за първи път е по моя вина....
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Номер от КАТ, номер от мобилната група; паркинг щета. Точка по въпорса 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Flipz написа:уффф тя моята стана филмова история..взех си я Юли, август и откраднаха пръскалките на фаровете и Булинс не ги покри, септември и надраскаха дясната врата с ключ, октомври началото багажника с ключ пак и й изкормиха страничните огледала на улицата... Намерих и паркинг и сега това със задния калник..сигурно ще им презлее като ме видят пак в офиса, но поне това за първи път е по моя вина....
Изобщо не се притеснявай, имат много по-редовни посетители от теб

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
M2PR написа:Номер от КАТ, номер от мобилната група; паркинг щета. Точка по въпорса
Какъв е този номер от КАТ? Да не би да трябва да се разкарваме до Дървеница за това ожулване?
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
От застрахователна компания на която името завършва на ИНС не очаквай каквото и да е плащане.
- Flipz
- младши ентусиаст
-
Днес минах през БулИНС и всичко мина добре...ще ми покрият щетата без проблем...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
кажи си истината! аз винаги така съм правил- имал съм същия случай. но имай предвид, че сега застрахователите са почнали масово да не плащат или да искат некви самоучастия....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Flipz написа:Днес минах през БулИНС и всичко мина добре...ще ми покрият щетата без проблем...
Когато ти платят тогава се радвай. Щети приемат и завеждат без проблем,но когато дойде време за плащане.....................Поне при мен беше така , за друга компания става въпрос, но все на ИНС завършва.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Измиваш колата и звъниш първо на полицията и им обясняваш, че си я намерил така. При мен винаги са ми казвали, че това е незначително и нямат намерение да дойдат. След това звъниш на мобилната група те идват снимат и отиваш при каското.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2