Моля за малко помощ!
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Моля за малко помощ!
Някой да знае кой е официалният вносител на гуми Bridgestone за България? Или ако няма такъв, поне да ми даде препратка към сайта на друг вносител, който отговаря за Югоизточна Европа.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми то като се поразрови човек в нета и се оказва, че олимнайсе фирми са основен вносител на тия гуми. Все пак си мисля, че е възможно да получиш по-подробна информация от Субару, защото техните коли са окомплектовани с тия гуми и предполагам, че те са нещо като основен дилър, ма само предполагам. Пък и в БГ не знам дали ще намериш японски Bridgestone - ама турски със сигурност.
It's not who You are, it's who You know...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Да, и аз търсих бая и в крайна сметка се оказа, че всички фирми, които са вносители на въпросната марка не са официални представители за България. Още по-лошото е, че не знаят кой е представителя за България. Това е все едно да не знаят от къде идва стоката, която продават... 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Грешчице, тази марка гуми е собственост на японския концерн Sumitomo, който преди 4 години имаше представителство в "Интерпред". От известните гумаджийници ги внасят Диана и КАМП (Европа)

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
5 мнения
• Страница 1 от 1