Ще ни научат най- сетне да пътуваме с колани

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 14 Дек 2005, 23:57

BMW8 написа:Имаш оредвид 3 точков колан май ;)
Щото 5 точковия доколкото знам е като във Ф1, а 4 точков няма :D

TheBoss е написал 5 3-точкови колана-демек средния отзад не е двуточков вече,а не 5-точкови колани в цялата кола...4-точков колан мисля,че има също...А аз съм най-добре 2 отпред и отзад празно-нека се заяждат ще им дам адреса на завода,дето не ги слага, да си се оправят :D
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 15 Дек 2005, 0:17

Абе те че са полезни коланите..полезни ма и по 500лв и 30т да зимат пак ще има хора които карат без....в центара лятото примерно при 30 С жега с колан в задръстване - еее аре нема нужда..Виж изванградското си е друго аз почти винаги си го слагам(колана) :mhihi: като излизам извън София....
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 15 Дек 2005, 19:02

TheBoss написа:По стандарт колите имат 4 триточкови колани (два отпред и два отзад) и един двуточков за седящия по средата. Само ми е интересно като се вържа с него през корема и се треснеме с 150 дали краката ми ще останат на задната седалка докато главата ми с гръдния кош е някъде напредния капак? :evil:

П.П. Има модели и с 5 триточкови колана, но това май е опция

Яворе, чети! Явор не чете. :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Re: Ще ни научат най- сетне да пътуваме с колани

Мнение от ivantchoG » 19 Дек 2005, 10:30

M6 написа:...От днес цялата полиция ще е на крак и ще проверява за шофьори и пътници без колани...
Ей това, ако го бях прочел навреме, сега нямаше да карам с акт за "без колан" ... :mhihi:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата