"БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Re: "БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!
Не вярвам тука в форума да няма полицай,или хора с подходящите връзки.
Работил съм в системата за сигурнос,и това дето са казали на момчето,че не можели да го намерят само по първите букви от номера,означава че не име се занимава.На тях букви не са им нужни въобще.
За това,ще ПОМОЛЯ хората които имат нужните възможности да го потърсят този Пиклив Лайнар и да го поразходят към подходящото му място.Молбата ми е към тях,защото утре може да се случи с техните родители,жени ,деца,да пази господ!
Има начин цялата работа да стане много инкогнито,просто кажете тук послере зултатът,да се знае че форумът е сила,и то голяма.
В друг авто форум,но Фолксваген,бях свидетел как един измамник на части го разкриха подходящите хора,и лайното си призна всичко,и парите на хората върна....така че аз лично очаквам резултат!
Работил съм в системата за сигурнос,и това дето са казали на момчето,че не можели да го намерят само по първите букви от номера,означава че не име се занимава.На тях букви не са им нужни въобще.
За това,ще ПОМОЛЯ хората които имат нужните възможности да го потърсят този Пиклив Лайнар и да го поразходят към подходящото му място.Молбата ми е към тях,защото утре може да се случи с техните родители,жени ,деца,да пази господ!
Има начин цялата работа да стане много инкогнито,просто кажете тук послере зултатът,да се знае че форумът е сила,и то голяма.
В друг авто форум,но Фолксваген,бях свидетел как един измамник на части го разкриха подходящите хора,и лайното си призна всичко,и парите на хората върна....така че аз лично очаквам резултат!
Абе, кой ще тръгне да се занимава при положение, че тук се чува само едната страна. А човека, който е карал след тях и е спрял за да помогне е предостатъчен като свидетел. Освен ако е спрял като е видял, че има ПТП и не е бил свидетел.
Много лоша ситуация! Важното е, че е нямало студени, простнати на асфалта тела!
Просто като шофирам и се дразня като гледам какви грешки се правят, просто без никой да се замисли.
Аз спазвах правилата, и сега ги спазвам, но честно казано шофирането ми стана много омразно занимание.
Изправарват ме от дясно дори по аварийна лента, аз ги задминавам, отбивам ги, говоря има. Последния път попаднах на една мутра, която ме заплаши и от тогава и аз пия една ракия и си свиркам. Няма оправия, може тук да си чешете езиците, но никой няма да си удари скъпоценната кола в другото МПС, което прави нарушение. Всеки засича, средни пръсти, приказки, но никой не удря. Тоя е син на еди кой си, яная е мотриса... какво ще постигнете?
Да, закона... Няма закон в България. Може и да има, но много "шофьори" не го знаят.SKISA написа:и с 50 да тръгне някой да изпреварва на магистралата ,щом е подал мигач,изнесъл се е в ляво и е тръгнал-идващият отзад трябва да намали и да изчака....! да-неприятно е ,но тва е положението! и със 145 да летиш ,и той да тръгне с 50 щом се е изнесъл и е в лентата - длъжен си да намалиш отзад....! това казва закона ,това е и правото...!! всичко останало са некви интерпретации....
Просто като шофирам и се дразня като гледам какви грешки се правят, просто без никой да се замисли.
Аз спазвах правилата, и сега ги спазвам, но честно казано шофирането ми стана много омразно занимание.
Изправарват ме от дясно дори по аварийна лента, аз ги задминавам, отбивам ги, говоря има. Последния път попаднах на една мутра, която ме заплаши и от тогава и аз пия една ракия и си свиркам. Няма оправия, може тук да си чешете езиците, но никой няма да си удари скъпоценната кола в другото МПС, което прави нарушение. Всеки засича, средни пръсти, приказки, но никой не удря. Тоя е син на еди кой си, яная е мотриса... какво ще постигнете?
А като ви изпревари по аварийна лента и после пред теб спира и слиза от колата какво правиш? Ще го застреляш ли?liloff написа:Да бе, да набия спирачки и да разбутам колите в дясната лента, щото някой бързал. Ще кара с моята скорост докато изпреваря колоната. Айде стига с тези балкански презумпции.... ще чака.
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5