Колеги каското покрива ли късо + пушек от таблото?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 15 Ное 2009, 17:32

Вчера си отивам във супермаккета на пазар и вече напазарувал с пълни чанти,качвам се в колата пала и от таблото на е36 цата ми облак от дим излезе от таблото,веднага изключих от контакт и пак продължи да пуши яката,но в това време реагирах и изключих клемите на акумулатора за да не стане пожар,защото пожар в таблото доколкото зная няма гасене,колата си изгаря като факла,та така се...... Сетих че пълното каско покрива и щети от пожар,които напрактика си стана,щом имаше пушек и то доста.

Колеги интересувам се дали застрахователите при пълно каско покриват ли късо в таблото което пуши здраво когато колата се даде на контакт.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Колеги каското покрива ли късо + пушек от таблото?

Мнение от ms » 15 Ное 2009, 21:42

Е това не съм се сещал да го завеждам като щета :mhihi:

Силно ме съмнява да направят нещо различно от това да ти се изсмеят- това си е просто повреда... Виж, ако я оставиш да пламне като хората може и да ти платят нещо, ама едва ли искаш да се пробваш...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 15 Ное 2009, 22:50

Преди около 3 години се запалих с една Вектра. Беше с дигитално табло и както си карах започна да пуши и пламна. Успях да изгася колата с пожарогасител, но таблтоо беше стопено, въздуховоди за парното и самото арматурно табло - напавиха ми огледи преди и след като разглобих колата и ми платиха...малко, но ми платиха.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 15 Ное 2009, 22:54

ms написа:Е това не съм се сещал да го завеждам като щета :mhihi:

Силно ме съмнява да направят нещо различно от това да ти се изсмеят- това си е просто повреда... Виж, ако я оставиш да пламне като хората може и да ти платят нещо, ама едва ли искаш да се пробваш...

да има го и този момент ,но ще проуча по подробно какви са ми правата и тогава ще действам,ще споделя какво е станало накрая дали съм ходил или не при застрахователите и ако да дали съм взел кеш.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Ное 2009, 23:24

Joro_Paveto написа:...

При теб си е било баш пожар и е нормално да платят- не смея да питам колко ти платиха и колко ти струваше после ремонта, че изпитвам съмнения за няк'ви смешни цифри :roll:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 25 Ное 2010, 21:30

тая тема вече колко е стара.
При мен имаше пушек, но добрече не лумна нищо,защото в таблото ако пламне огън.... мани мани, та на следващия ден се качвам в колата, паля и всичко 6 :shock: , та от тогава насам не съм имал проблеми с пушек
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 27 Ное 2010, 0:34

ако само кабели са се стопили забрави да ти платят, ако има повече щети видими при това може и да платят но както си описал случея е само кабели, виж кой китайски предпазител се е стопил първо, и потърси хубави предпазители за да избегнеш подобни ситуации в бъдеще...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 27 Ное 2010, 23:54

неска на един паркинг ме удариха.. щетите за опел баничка са строшен стоп, мигач и пукната броня... за бмвто изжулен заден калник със супер минимално огъване. тва са има ли смисъл да го пиша да речвм като паркинг щета, защото не викахме кат?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Ное 2010, 0:27

Пиши го паркинг щета :yes: Щом е дребно няма да се заядът , стига да не ти е за 4ти път да речем .

Назад към Извън Темата