Ще мога ли да я "гледам" (E46 328)
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Re: Ще мога ли да я "гледам" (E46 328)
snipermkd написа:Ако нямаш постояннен приход над 1000лв на месец забрави за е46. Красавица е, върви много ама иска глезене (освен ако не ти пука в какво състояние ти е колата).
Не съм съгласен със това изказване имам приятел който подържаше е46-то си с около 400 500 лв доход на месец перфектно а и това според мен е относително..

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
u`F`o написа:Даа бе. Вярно ли до сега си се возил на градския и първата ти собствена кола е ///М3 Е46![]()
Вари ме, печи ме - вярно е

u`F`o написа:Ако е така, как си издъжал да не си купиш запазена е36 М52Б28 или е46 М44Б19 (примерно)
Въпрос на мотивация.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Защо не събереш още някой лев и не си вземеш едно 330д?
Хем върви повече, а и ще ти харчи малко по-малко. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Radoslav318i написа:snipermkd написа:Ако нямаш постояннен приход над 1000лв на месец забрави за е46. Красавица е, върви много ама иска глезене (освен ако не ти пука в какво състояние ти е колата).
Не съм съгласен със това изказване имам приятел който подържаше е46-то си с около 400 500 лв доход на месец перфектно а и това според мен е относително..![]()
Абе доста си е относително. Аз си знам по мен, 2 комплекта гуми с джанти, плати наема, тока, водата, телефона, интернета, напълни баварката до горе, автомивка+течност за брисачите.
Пък искала колата хубаво масълце, нови свещи, ремъци, някое шарнирче/тампонче по окачването, уплатнение/филтърче/туй-онуй. Ако искаш безотказно да ти служи, трябва да служиш и ти. И както казах, всеки си преценява в какво състояние иска да му е колата. На мен ми харесва когато няма хлоп/троп/скърцане/замисляне когато натисна педала за гас/да нема дрънчене щот нещо се разкачило/счупило/изкривило. Знам какво карам и защо го карам.
И аз искам ///М3 като колегата, да се напънех можеби и ще купех, ама когато нямам кинти да го гледам както си заслужава, ще гледам от страната като циганче торта. Не се заяждам, просто си казвам как е положението.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
snipermkd написа:....
На мен ми харесва когато няма хлоп/троп/скърцане/замисляне когато натисна педала за гас/да нема дрънчене щот нещо се разкачило/счупило/изкривило. Знам какво карам и защо го карам.
...
.
Аз имам чувството, че първоначалния замисъл на всеки собственик на автомобил е такъв, ама после като не си е направил сметката (ако не си я направил) и започват циганиите- тук малко силиконче, тук по-евтини части, там втора-трета ръка нещо и по този начин става свинщината от смотани (меко казано) Е36ци която може да се наблюдава в момента по родните ни пътища.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2