Клиент ли съм или банкомат....!??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Клиент ли съм или банкомат....!??

Мнение от seven-eight » 01 Дек 2010, 1:31

penio написа:и за какво ти е????? Е**х ти и консуматоркото общество сме станали. С извинение.
Знам, какво като си навиеш нещо на пръста, особено ако можеш да си го позволиш. Веднага се купува. Но струва ли си, точно след един месец ще ти се струва безполезна играчка в която си набутал некви илядо лева. За някои това не са пари, за други са цяло състояние. Купува се само това от което имаш нужда наистина, а не това с което са ти промили мозъка. Много е трудно да се устои, аз самия не успявам, но все пак нека всеки да се замисли, преди да даде пет лева за нещо - аджеба треа ли ми това чудо наистина и струва ли си парите?

Принципно си прав, но след като съм си изкарал парите, защо да не си го взема. Все пак си зависи от човека, на някои не им пука. Аз се кефя на новите технологии и за това. :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Дек 2010, 8:42

не си струва ако го земеш на лизинг,с кредит ,с пари на заем или с последните кинти от заплатата...! да - тогава хич не си струва...! ма ако изкарваш достатъчно тия пари са за харчене ,не за трупане. ако човека си е взел жилище ,натъманил си е колата ,надвил си е на масрафа и има що да не си го вземе ,да си се кефи и да си харчи парите. да - за некой 1000лв са сигурно цяло състояние ,ма за абрамович 100 бона са некви джобни.... разликата идва от тва ,колко изкарваш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 01 Дек 2010, 9:32

Що си докарвате излишен главабол ве... Ако сичко ни беше наред България щеше да си изгуби чара...

Иво, батка, аз да ти кажа честно хич не ме дразнят неуредиците и проблемите на некви фирми, единственото което ме дразни е мърлявия манталитет на сънародниците ми :)

Ае честита сряда. Звънни да пиеме по едно тия дни :)

Предишна

Назад към Извън Темата