Откъсване на огледала, има ли смисъл от представяне за каско
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Re: Откъсване на огледала, има ли смисъл от представяне за каско
Е много ще е грозно да не ти ги платят, при положение че са изкъртени. Търси си правата! Не знам как, не съм запознат, но ги търси!

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Абе в тази държава кой ли може да си търси правата като хората...човек не е виновен за това, което му се случва с колата и пак него изкарват виновен, че явно не я наглежда както трябва...онази ми вика "Има прекалено много липси по колата." А то са отчупени двете огледала, колко по-малко могат да бъдат освен ако не е отчупено само едното
), или повече ако ми бяха изкъртили и нещо друго от шасито
)...Ще видим, но честно казано нямам много надежда по въпроса...

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Днес говорих с Бул Инс. Удобряват ми щетата и сега ще си правя най-накрая колата. Искам само да попитам, кой е най-добрия начин да се направи - някои ме съветват да взема експертна оценка и с парите да взема огледала от морга и да си ги монтирам или има някаква опция по фактура. Ако на някой му се е случвало подобно нещо може ли да сподели как си е оправил нещата след като застрахователите са удобрили щетата?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз процедирам с Експертна оценка. Армеец, добре плащат. Веднъж я оставих в доверен сервиз, предна броня за ремонт, оправиха я перфектно, обаче после два датчика на парктроника на работеха. Обвиниха ме, че били счупени отпреди, разправии, звънях в София, хеле , разбрахме се. Оттогава, никакви доверени сервизи, само оценки. Засега е добре, догодина пак съм при тях.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Munich Machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 34
Flipz написа:Днес говорих с Бул Инс. Удобряват ми щетата и сега ще си правя най-накрая колата. Искам само да попитам, кой е най-добрия начин да се направи - някои ме съветват да взема експертна оценка и с парите да взема огледала от морга и да си ги монтирам или има някаква опция по фактура. Ако на някой му се е случвало подобно нещо може ли да сподели как си е оправил нещата след като застрахователите са удобрили щетата?
Ако автомобила е над 10 години е по експертна оценка ите там ти го смятат като от морга, ако е под 10 години е % от стоиността на каското или на самата щета. Преди в Бул Инс имах каско и бях доволен. Дадоха пари без да искат фактури и т.н. Най-добре от морга и да не се занимаваш с фактури.

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Миналата година имах същия прблем с откъртено огледало,обадих се и ми казаха да звънна в полицията отидох написах какво е станало и ми дадоха,ако не се лъжа служебна белешка и отидох при застрахователя.Посочих за сервиз Дару и си покриха всичко,така че давай смело.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2