Въпрос....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос....

Мнение от Pafone » 10 Май 2003, 16:58

Значи имам един Опел Корса и смятам да се позанимавам малко по колата....Основният цвят на колата е бял и искам да се направи една синя ивица която да минава през средата на колата....Случайно да знаете дали това е законно и дали няма да ми правят проблеми Полис БГ ,защото имам допълнителен цвят по колата...Въпроса може би се отнася към БУЛЛИ специално тъй като забелязах,че неговата кола е с ивици от друг цвят.... :) А също така разрешено ли е да си затъмня страничните и задното стъкло със Фолио ? Просто да знам как да споря с куки ако ме спрат след като направя кочинката Орел ;)
BMW е колата :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: Въпрос....

Мнение от KEVIN-30 » 10 Май 2003, 23:20

Подаваш в КАТ молба за смяна на ТАЛОНА,като в новия се вписва основен БЯЛ и ВТОРИ какъвто си боядисаш колата.В случая син.Друг
вариант ,снимаш колата с нивите цветове и се прикрепя към ТАЛОНА
снимката
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 11 Май 2003, 10:02

Така е.
Трябва задължително да смениш талона.. Иначе със сигурност ще имаш проблеми с КАТ. А за затъмняването мисля че няма начин да го озакониш.. Ако толкова много държиш на него, ще трябва много да черпиш :x :x :x

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pafone » 11 Май 2003, 18:19

Мерси на информацията момчета! Както гледам явно ще си променя намеренията за разкрасяване и ще се ориентирам в друга посока :D
BMW е колата :)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 11 Май 2003, 22:54

в моя талон е споменат само един цвят.ченгетата не сметнаха за нужно да вписват че гюрука ми е черен а след това и никои не ми каза нищо за черните ивици.така е вече 1 год.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Castor » 12 Май 2003, 9:25

аз имам желание да си направя картинки от двете страни на колата и понеже Стелта на Владо има такива реших, че е най-добре него да питам и той каза, че откакто ги е направил много пъти са го спирали полицаи и никога не е ставало въпрос за тях, в талона му пишело само основен цвят - червен, въпреки че има надписи, две големи картинки...
STREETRACERS.HIT.BG

Назад към Извън Темата