Въпрос....
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос....
Значи имам един Опел Корса и смятам да се позанимавам малко по колата....Основният цвят на колата е бял и искам да се направи една синя ивица която да минава през средата на колата....Случайно да знаете дали това е законно и дали няма да ми правят проблеми Полис БГ ,защото имам допълнителен цвят по колата...Въпроса може би се отнася към БУЛЛИ специално тъй като забелязах,че неговата кола е с ивици от друг цвят....
А също така разрешено ли е да си затъмня страничните и задното стъкло със Фолио ? Просто да знам как да споря с куки ако ме спрат след като направя кочинката Орел 

BMW е колата 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Въпрос....
Подаваш в КАТ молба за смяна на ТАЛОНА,като в новия се вписва основен БЯЛ и ВТОРИ какъвто си боядисаш колата.В случая син.Друг
вариант ,снимаш колата с нивите цветове и се прикрепя към ТАЛОНА
снимката
вариант ,снимаш колата с нивите цветове и се прикрепя към ТАЛОНА
снимката
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
в моя талон е споменат само един цвят.ченгетата не сметнаха за нужно да вписват че гюрука ми е черен а след това и никои не ми каза нищо за черните ивици.така е вече 1 год.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
:)
аз имам желание да си направя картинки от двете страни на колата и понеже Стелта на Владо има такива реших, че е най-добре него да питам и той каза, че откакто ги е направил много пъти са го спирали полицаи и никога не е ставало въпрос за тях, в талона му пишело само основен цвят - червен, въпреки че има надписи, две големи картинки...
STREETRACERS.HIT.BG
6 мнения
• Страница 1 от 1