ЗДвП или знаем ли къде се намираме?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: ЗДвП или знаем ли къде се намираме?!?

Мнение от klintan66 » 07 Дек 2010, 18:13

Закона го знам ...но
го нарушавам често и наистина се чудя на себе си, защо го правя ./дребни нарушение - превишена скорост с малко , забранени изпреварвания и пристроявания и т.н. / Въпреки това считам,че карам безопасно и предпоставки за птп и опасни ситуации за други не създавам .

Като оставим нарочно направените нарушения се вижда,че много хора действително не знаят какво правят на пътя .
От всякакви прослойки ...

Аз съм с две ръце и два крака за драконовски мерки . Кой както иска да ме разбира .
Глоби от 200 лв нагоре ...не плащаш 1 месец ,колата се прибира ....пак не плащаш, колата за скраб . ...Да видим няма ли да има ефект

В други теми обаче повечето, колеги дружно са против всякакви подобни мерки .
Това ме изумява ...т.е. според случая - мен ли хванаха или някой друг ... :mhihi:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Дек 2010, 18:22

Просто кратко и ясно - за да няма нарушители ВСИЧКИ трябва да да Е*АВАТ нарушителите, къде с къси-дълги, къде с клаксон, къде с бой и тн.
Просто никога не пропускам да бибиткам или да светкам на джигитите.
Правете го и вие за да се почустват поне малко зле :bang: :bang: :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 07 Дек 2010, 18:51

Най-мразя да ме изпреварват без мигач. Днес един такъв с RAV4 се засилил, ама и аз сербез, настъпах. Насреща идеше фадрома. И тръгва нашия, бая засилен, тръгвам и аз и кой е по-големия идиот? Оня вече в лената на насрещнотом, караме наравно и ако не бях намалил, щеше да се навре под кофата поне със 140. И ко си мисли, че много му върви джипката. Идеше ми да го подгоня после и да му покажа какво всъщност кара, ама размислих и реших, че по-голям идиот от това няма смисъл да ставам. Само два часа по-късно, на пътя за гр. Бяла, пак същата ситуация, некакъв Ford, се засили в едно село, без мигач, без нищо. Ама само виде задния номер. Не се поучих демек. Стигана ме в другото село. Изпревари ме в селото, пак без мигач, оставих го да върви. Е ко да го правя такъв, светхнах, свирнах, отпраши човека, дреме му. Секи кара както намери за добре.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 07 Дек 2010, 19:27

Elesar74 написа:Днес един такъв с RAV4 се засилил, ама и аз сербез, настъпах. Насреща идеше фадрома. И тръгва нашия, бая засилен, тръгвам и аз и кой е по-големия идиот? ....

Предполагам, се майтапиш нещо. Не вярвам да си тръгнал да убиваш човека, щото не си е пуснал мигача.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Дек 2010, 20:30

Elesar74 написа:Най-мразя да ме изпреварват без мигач. Днес един такъв с RAV4 се засилил, ама и аз сербез, настъпах. Насреща идеше фадрома. И тръгва нашия, бая засилен, тръгвам и аз и кой е по-големия идиот? Оня вече в лената на насрещнотом, караме наравно и ако не бях намалил, щеше да се навре под кофата поне със 140. И ко си мисли, че много му върви джипката. Идеше ми да го подгоня после и да му покажа какво всъщност кара, ама размислих и реших, че по-голям идиот от това няма смисъл да ставам. Само два часа по-късно, на пътя за гр. Бяла, пак същата ситуация, некакъв Ford, се засили в едно село, без мигач, без нищо. Ама само виде задния номер. Не се поучих демек. Стигана ме в другото село. Изпревари ме в селото, пак без мигач, оставих го да върви. Е ко да го правя такъв, светхнах, свирнах, отпраши човека, дреме му. Секи кара както намери за добре.

Колега, предполагам си правиш нещо шегичка :bchug: .

П.П.: Шото ако не се шегуваш, нали знаеш к'ва е вероятността да попаднеш на някой със служебна кола, който да ти направи возилото на баничка.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Дек 2010, 22:28

:cop:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 07 Дек 2010, 22:37

Аз по принцип го знам ЗДВП и ЗП... и т.н....
Ама ония ден щях да се челосам, общо сигурно над 200км/ч...аз си бях виновен, не че насрещния е колегиален де....аз съм виновен.
Ако спазваш правилата, 99% няма да има проблеми + ако си колегиален 100%.

Предишна

Назад към Извън Темата