Как ще заспиш ?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: Как ще заспиш ?
flame написа:Хаос написа:Господари на ефира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Действай

давай колега, много хора ще те подкрепим, няма какво да ти се случи при такава голяма подкрепа и ефир.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Я кажи коя е фирмата
?! И задължително пиши на господарите и търсете някаква медийност - еб@х ги и в кап*тите, ако тоя се отърве
! Какво като му е нямало нищо на мерцедеса - ми той е бутнал дете, да не се изтрескал с 200 във влак! Ебати кретените са полицаите - какво очакват - да намерят колата на хармоника ли
!

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Кажи фирмата поне, да не се обърка някой и да им стане клиент.
bivola написа:Черна S-klasa от новите СА 4345 ,
Черните S klas-си с този номер надали са дузина. Дано го намерят този кретен и да си получи заслуженото.
Горкото дете! Добре си направил, че си се притекъл на помощ!
Такива като теб заслужават Огромни адмирации!

Да караш Peugeot е страст!
Браво на @bivola. България има нужда точно от такъв тип хора, но това никога няма да се случи, защото дръжавата ни е "много хубава" по всяко едно отношение (става дума за подобни изцепки като това например).
Отново ти казвам, Браво

Отново ти казвам, Браво

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
krystal написа:Чак се просълзих..![]()
Едно мога да кажа, това дете е имало късмет, че си минал от там.
За дрyгото оставам безмълвна..
Браво, колега. Евала. Дано повече хора постъпват като теб.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- zxsport
-
Ryapoff написа:zxsport написа:
боли ги уя куките, а и докато се задействат ако изобщо се случи, колата ще е в напълно изрядно състояние, без следи от каквото и да било!
Колега, точно това изказване не е правилно! Куките не знам к'во точно ги боли, обаче знам, че са хора като нас и си имат семейства! Интересното е, че на теб може и да не помогнат, поради еди-кви си причини, което не е правилно естествено, но на едно дете ще помогнат винаги. Нека бъдем обективни, все пак т'ва не са автомати за поискване на рушвети.
На колегата постъпката е наистина заслужаваща огромна похвала.
Колега, прочети каква е развръзката и пак ми кажи дали не съм прав?
В Хасково не знам как е положението, но куките в София са пълна пародия ...
zxsport написа:Ryapoff написа:zxsport написа:
боли ги уя куките, а и докато се задействат ако изобщо се случи, колата ще е в напълно изрядно състояние, без следи от каквото и да било!
Колега, точно това изказване не е правилно! Куките не знам к'во точно ги боли, обаче знам, че са хора като нас и си имат семейства! Интересното е, че на теб може и да не помогнат, поради еди-кви си причини, което не е правилно естествено, но на едно дете ще помогнат винаги. Нека бъдем обективни, все пак т'ва не са автомати за поискване на рушвети.
На колегата постъпката е наистина заслужаваща огромна похвала.
Колега, прочети каква е развръзката и пак ми кажи дали не съм прав?
В Хасково не знам как е положението, но куките в София са пълна пародия ...
Ми имам някакви наблюдения, че е така. Отделно че познавам и много от тях, просто като има процент овци и слагат 'сите под общ знаменател.
Жалко, че развръзката е такава обаче. Оказа се прав, колега.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Пичове , темата е приключена. Имам приятел , който е близък със сценаристите на Господарите , каза че имат репортажи за поне 1 месец напред така , че няма да ми се обърне внимание сега , а евентуално догодина.
Да е живо и здраво детенцето , другата седмица по план трябва да си е вкъщи. Желая му едно незабравимо изкарване на Коледните празници. Другото майната му , Господ бави , но не забравя.
Наздраве и никога не изпитвайте колебание да помогнете , особено ако става дума за детенце , всички носим сърца.... отворете ги
Да е живо и здраво детенцето , другата седмица по план трябва да си е вкъщи. Желая му едно незабравимо изкарване на Коледните празници. Другото майната му , Господ бави , но не забравя.
Наздраве и никога не изпитвайте колебание да помогнете , особено ако става дума за детенце , всички носим сърца.... отворете ги

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
не така,има и други медии,къде ще се заинтересуват.
господарите наблягат да хвалят игнатова колко е хубава.ако нещо се случи подобно и тя да е намесена,ще надуят ефира.
със семейството на детето потърсете сашо диков
господарите наблягат да хвалят игнатова колко е хубава.ако нещо се случи подобно и тя да е намесена,ще надуят ефира.
със семейството на детето потърсете сашо диков
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Сега се връщам от болницата. Семейството категорично отказа да се стига до медий , тяхното решение е най - важно в момента. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
мии чак . пък медии и т.н. Аз мисля,че случката е станала в уживен район се някой тре да е видял нещо. Положението е много тежко спор няма. Ама на ден стават поне 3 такива катастрофи и нито един задържан и това не е от седмици насам ами от много години. Ставал съм свидетел на много катастрофи със задържани виновници,но на никой не са направили проблем
В такава държава живеем,че на днесшно време е много трудно да усъдиш някого независимо какво е направил 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4