Мисля си, че тъпия Сурат тефтер е пълен със СПАМ !!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мисля си, че тъпия Сурат тефтер е пълен със СПАМ !!!!

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Дек 2010, 10:55

Някои хора намират за клюкарско да се общува по телефона повече от 1 мин... :lol: И излизат с номера "аз съм МЪЖ и говоря по телефона кратко и ясно"...

Думата тук е "У-доб-ство"... Като искам да видя снимки на племениците ми в Канада - влизам във фейса и гледам и се радвам и охкам и ахкам! Не чакам 3 месеца писмо, което я дойде, я не дойде, не си ги представям по описание по телефона и не дебна скайп да влезе някой да ми ги прати.
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Дек 2010, 11:02

проблема с адването се решава лесно. аз не адвам хора ,които не познавам. просто си седят в поканите. има си филтър за това,кой кое може да гледа.това е наистина един тефтер или "дъска" ,на която можеш да напишеш нещо ,за да го прочетат приятелите ти ,да изразиш настроението си,да качиш снимки ,които искаш да споделиш. да се позабавляваш ....!научавам какво правят приятелите ми или как се чустват. никой не кара никой насила или да виси цял ден в него - според мен си е едно удобство и средство за комуникация...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Дек 2010, 12:30

Ir0n написа:Или пък спомага да се поддържа връзка с прятели, когато живееш на 2000км от вкъщи.. ;)

Именно! Както и скайп!

Чрез фейсбук намерих половината хора от класа 1ви до 7ми, с приятелите ми поддържам връзка чрез него, защото за момента няма друг начин / ако някой каже "използвай телефона", нека ми плати сметката след това :)))) /
Отделно фейсбук се използва вече с цел "реклама" - вече много заведения, фирми, магазини и т.н си рекламират стоките и услугите чрез фейсбук - най-вече защото аудиторията е твърде голяма!!!
Много хора използват фейсбук вече, някои прекалено....но какъвто и да е случая, е част от живота на хората....всеки един влиза, гледа, коментира и т.н

Относно клюкарите - това са тези, които си седят скрити, само гледат какво правят другите и след това викат "Аааа тоя по цял ден седи във фейсбука"....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 09 Дек 2010, 14:02

MatriX_Fucked написа:Някои хора намират за клюкарско да се общува по телефона повече от 1 мин... :lol: И излизат с номера "аз съм МЪЖ и говоря по телефона кратко и ясно"...

Думата тук е "У-доб-ство"... Като искам да видя снимки на племениците ми в Канада - влизам във фейса и гледам и се радвам и охкам и ахкам! Не чакам 3 месеца писмо, което я дойде, я не дойде, не си ги представям по описание по телефона и не дебна скайп да влезе някой да ми ги прати.

Е да толкова е известен тоя фйсбук,че все за нещо трябва да е послужил.
Не знам,защо трябва да се чувстваш мъж защото говориш по телефона :dunno: по-скоро ако дигаш щанги можеш да се чувстваш мъж.Телефона няма да бъде заменен скоро от нищо,даже незнам дали някога ще бъде заменен с нещо под същата форма.
Малък е удобен е и имаш връзка на всякъде.Вярно плащаш сметка ама няма как.За Фейсбука пък плащаш интернет.
Никой неможе да ме убеди,че мрежата е по-удобно средфство за комуникация от безжичния телефон.Просто натискаш зелената слушалка и ти си човека.Можеш снимки да пращаш можеш да говориш можеш всичко.
Проблема,е че мрежата предоставя много възможности за злоупотреба с дадена информация.Скоро имаше репортаж по една телевизия за някакви момчетий които пращали съобщения от името на някакво момиче,че предлага секс услуги.Дали и телефона адрес всичко.Кво прайм ако и звънне някой чичка и тя в същото време вечеря с родителите си.А ходи обеснявай,че не си го писал ти тва нещо.
Затова аз в нета имам скайп профил но нямам скайп на компа от доста време,имам профил във фейса в който никога не влизам даже незнам защо го направих.Можеби ако не беше нашумял толкова щях да го ползвам за губене на време.
С една дума средствата с които общувам с хора са три - едното започва със abv.bg другото със bmwpower-bg.net\forums а третото започва със 089....... :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 09 Дек 2010, 14:22

всички който си споделят във фейса си полъват досието при братята американци :)
перфектната база данни (на световно ниво) за подрастващото поколение , утре ще имат и привичките им , и компромати , и предпочитания . То още от сега вече има случай на уволнени служители заради качване на лични снимки и материали във фейса
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата