КАТ = Проблеми
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
КАТ = Проблеми
Случката е следната:
Прибирам се от работа от Студенски град и минавам през Дървеница и КАТ. Веднага след светофара и отбивката за прегледите на КАТ пътя се стеснява заради метрото. И както си карам бам в една огромна яма и гумата на мекица. Свивам в дясно и подминавам още две спряли коли на аварийни. оказва се, че аз съм третата кола за 5мин. с гръмнала гума от въпросната дупка. Всички коли бяха с каско и решихме да викнем КАТ за протокол. Идват и се започва
1. Що ни викате
2. Това не наша работа
3. Къде е дупката.
Завеждаме ги до дупката и те:
"Изчакайте да минем да видим"
Минават те леко, леко и думите са:
"Те на нас ни нема нищо вие сте карали с превишена скорост"
При което седиме ние тримата и незнаем къде се намираме.
Аз предложих да се качиме в тяхната кола и да минем с 20 км. и да видим последствията. Отговора беше:
"Я ти си дай първи документите, да напишем акт за превишена скорост и после щте ти дадем и протокол"
Хубаво казвам ето ги но как разбрахте, че съм карал с превишена скорост. Имам и още двама свидетели и в този момент станаха трима (ощте една кола думна). Аз доста се нервирах и обесних любезно да ми напишат акт а аз щте опиша отдолу всичко, ще запиша имената на свидетелите и имената на полицаите заедно с номера на патрулката и утре отивам да си търся правата. При което омекнаха и с триста зора и без акт ми направиха протокол.
И в крайна сметка ме изкараха виновен, че съм паднал в дупка и си счупих колата. Ако това е част от операция "Респект" не благодаря
.
Така , че колеги внимавайте с дупките и ощте повече с органите на КАТ , че те май са по-лоши
.
Май направих грешка все пак , че не взех имената и номера на колата за ги пусна профилактично като оплакване но ако ми се случи отново няма да пропусна.
Лека и безаварийна.
Благодарности на колегата с комбито който спря да помогне. Явно човещината не е напуснала поне този форум.
Прибирам се от работа от Студенски град и минавам през Дървеница и КАТ. Веднага след светофара и отбивката за прегледите на КАТ пътя се стеснява заради метрото. И както си карам бам в една огромна яма и гумата на мекица. Свивам в дясно и подминавам още две спряли коли на аварийни. оказва се, че аз съм третата кола за 5мин. с гръмнала гума от въпросната дупка. Всички коли бяха с каско и решихме да викнем КАТ за протокол. Идват и се започва
1. Що ни викате
2. Това не наша работа
3. Къде е дупката.
Завеждаме ги до дупката и те:
"Изчакайте да минем да видим"
Минават те леко, леко и думите са:
"Те на нас ни нема нищо вие сте карали с превишена скорост"
При което седиме ние тримата и незнаем къде се намираме.
Аз предложих да се качиме в тяхната кола и да минем с 20 км. и да видим последствията. Отговора беше:
"Я ти си дай първи документите, да напишем акт за превишена скорост и после щте ти дадем и протокол"
Хубаво казвам ето ги но как разбрахте, че съм карал с превишена скорост. Имам и още двама свидетели и в този момент станаха трима (ощте една кола думна). Аз доста се нервирах и обесних любезно да ми напишат акт а аз щте опиша отдолу всичко, ще запиша имената на свидетелите и имената на полицаите заедно с номера на патрулката и утре отивам да си търся правата. При което омекнаха и с триста зора и без акт ми направиха протокол.
И в крайна сметка ме изкараха виновен, че съм паднал в дупка и си счупих колата. Ако това е част от операция "Респект" не благодаря

Така , че колеги внимавайте с дупките и ощте повече с органите на КАТ , че те май са по-лоши

Май направих грешка все пак , че не взех имената и номера на колата за ги пусна профилактично като оплакване но ако ми се случи отново няма да пропусна.
Лека и безаварийна.
Благодарности на колегата с комбито който спря да помогне. Явно човещината не е напуснала поне този форум.

Ма много ме кефи тази кола!!!

- Toledo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90
И аз налетях преди малко в тази яма. Внимавайте там, вечер не се вижда въобще в тази кал. Засега нямам поражения, дано утре нещо не захлопа ... А за КАТ си прав - абсолютни капути !!!
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Навсякъде по света полицайте са символ на сигурност, уважават ги, а те винаги помагат, упътват хората, остават ги с най-добри впечатления, когато не са в нарушение де! А тука яко простория по пътищата КАТ=Проблем+простотия в 99% от случайте! http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=24824&postdays=0&postorder=asc&start=30, 5-тия пост

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Ultimate_driver написа: полицайте са символ на сигурност, уважават ги, а те винаги помагат, упътват хората, остават ги с най-добри впечатления,
При нас няма такива филми...ако може ще те нахока и ще си отмине ...никакво чуство за отговорност ..... повечето го работят за слава и чест ....а и да не забравя самочуствие и надменност над другите ..... обичат да имам чуство за надмощие ....ако има кой да им се плаши ......че от тях да не кажа какво не ми и зависи даже

- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
- Гост
-
7 мнения
• Страница 1 от 1