[ПОМОГНЕТЕ] MA*FRA vs. NERTA vs. SONAX vs. himia.bg vs. ...
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
[ПОМОГНЕТЕ] MA*FRA vs. NERTA vs. SONAX vs. himia.bg vs. ...
Пуснах подобна тема в няколко форума, но отговорите са незадоволително малко ... не може да няма мнения за тея фирми ... явно там има по малко хора миещи колите си ... за това пускам и тук, надявам се да получа нужните ми отговори в рамките на няколко дни, защото до седмица трябва да съм решил ... не мога да разчитам само на обещанията на консултантите на фирмите ... че тяхната фирма е най добрата, и че техните продукти са най качествени и безвредни ... дано поне в този форум получа нужната ми информация, и не се налага да разбирам по най-обичайния за България начин ... купувам си от всичките и пробвам ... защото трудно мога да си купя от всяка фирма от всеки препарат по един за проби ... и тея проби ще траят доста дълго време ... мерси предварително 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: [ПОМОГНЕТЕ] MA*FRA vs. NERTA vs. SONAX vs. himia.bg vs. ...
Мивка ли отваряш,не казваш за какво са ти?
Re: [ПОМОГНЕТЕ] MA*FRA vs. NERTA vs. SONAX vs. himia.bg vs. ...
Извинявам се за което ... да за мивка ми трябват мнения, само за професионалните серии на тези фирми ме интересува ... от представителя на СОНАКС знам че техните препарати са на изцяло водна основа и безконтактното им не уврежда боята лака и лайсните ... ама знам ли ... по добре първо да питам, после да пазарувам 

3 мнения
• Страница 1 от 1