Въпрос за пълно автокаско...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за пълно автокаско...
Имам въпрос ... пълното автокаско какви щети поема?
Дали ако праговете на колата ти останат на някой бордюр или наклон, застрахователя ще ги плати? Дали ако изкривиш джанта пак някой ще я плати? Или някой ако ти одере колата без да иска или нарочно?
Ако има подобна тема,моля тази да се изтрие.Потърсих,но не намерих подобна.
Дали ако праговете на колата ти останат на някой бордюр или наклон, застрахователя ще ги плати? Дали ако изкривиш джанта пак някой ще я плати? Или някой ако ти одере колата без да иска или нарочно?
Ако има подобна тема,моля тази да се изтрие.Потърсих,но не намерих подобна.
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Дали ако праговете на колата ти останат на някой бордюр или наклон, застрахователя ще ги плати? Дали ако изкривиш джанта пак някой ще я плати?
Само с протокол от КАТ... който принципно върви с акт
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Тва за праговете и мене ме върнува, щото оставих единия някъде ис борово. Не че му личи сега ама все пак ако има кой да ми го оправи няма да се разсърдя 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Знам една Е46-ца дето 3 пъти ходим при Евроинс за да ни плащат боядисване на праг в следсвтвие от ожулвания по бордюри 

R.I.P Landikar
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
© написа:за джанти не плащат пробвал съм го с два-три броя вече
Абе плащат ма требва да ги лъжеш, значи взимаш вдин ключ и драсваш леко калника до ръба на гумата и после отиваш ори застрахователя и казваш че така си намерил колата ти на сутринта след като е била паркирана някъде си. После ти плащат като за нова джанта и да си оправиш драскотината на калника

mladen4o написа:ако ти одраскат колата докато е паркирана може и без протокол от кат- води се паркинг щета.За дупките трябва задължително.
Мдааа, за тва гарантирам че плащат, на баща ми на колата някой кретен се разписа на всички врати с ключ и направо при застрахователя без протокол от КАТ си платиха пичовете като попчета, така че нема страшно

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Всичко плащат - Орел АД
За лети джанти специално, като правят оценка ти включват в базовата оценка на колата 4 джанти по 50 лв напр.(ако колата базово е оценена на 5000 става 5200 и на 5200 плащаш 8% авто каско напр)Ако изкриви6 брутално джантата плащат!

За лети джанти специално, като правят оценка ти включват в базовата оценка на колата 4 джанти по 50 лв напр.(ако колата базово е оценена на 5000 става 5200 и на 5200 плащаш 8% авто каско напр)Ако изкриви6 брутално джантата плащат!

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ами на мен така ми обясниха: Ако искаш ли да застраховаш джантите ти ги оценяваме на по 50лв например, тази сума влиза в общата и при щета са длъжни да ти я платят.Сега ако 3 пъти в годинат кривиш джанти сигурно ще си помислят
Но Орел са коректни.
Миналата година например оставям кола VW на паркинг, беше с боядисана броня (задна) и някой леко я бе чукнал и боята беше паднала на 1 место.Аз отивам в офиса и им казвам за случилото се а "експерта" ми казва че това е малка щета и ако не ми се занимава да описвам и т.н ако стане нещо по сериозно тогава да се включи и тая щета.Аз му обясних че съм супер маняк и бронята трябва да е боядидана на следвщата сутрин цялата щото ще се разболея
И така попълних една бланка и след 48 часа ми изплатиха 99 лева.

Миналата година например оставям кола VW на паркинг, беше с боядисана броня (задна) и някой леко я бе чукнал и боята беше паднала на 1 место.Аз отивам в офиса и им казвам за случилото се а "експерта" ми казва че това е малка щета и ако не ми се занимава да описвам и т.н ако стане нещо по сериозно тогава да се включи и тая щета.Аз му обясних че съм супер маняк и бронята трябва да е боядидана на следвщата сутрин цялата щото ще се разболея

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
© написа:малко се съмнявам в думите ти, защото не ми звучи много логично
Едни 17ки за едно лято два три пъти ще трябва да ги платят
и то не по 50лв
А човече, така кажи че за 17-ки говориш, аз имам предвид 15-ки джанти на Сеат който очевадно се кара много пенсионерски, може и затва да сме ги излъгали да платят, а за по големи джантета да не искат, щот се криват уж по лесно, тва вече е друго нещо незнам, ма ако ми изпадне инфо ще споделя, а и не пречи ако ти се наложи да се пробва тоя номер дето ти казах, може и да мине знае ли човек

15 мнения
• Страница 1 от 1