Искам мини купър
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Искам мини купър
що реши ,че се пала.... просто знам, че квото и да напишеме всеки човек си решава сам и трудно -.... да не кажа невъзможно е да му промениме мнението. аз тва съм разбрал. така че или щ есе наложи да събере още парички ,или няма да кара тва ,дето иска...
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
всеки кара това което иска, въпрос на време да съберем пари 

BlackManz написа:всеки кара това което иска, въпрос на време да съберем пари
Но и много често, като покараме разбираме, какво точно искаме. Отделно с времето всеки променя вкyса си.
krystal написа:BlackManz написа:всеки кара това което иска, въпрос на време да съберем пари
Но и много често, като покараме разбираме, какво точно искаме. Отделно с времето всеки променя вкyса си.
всяка една кола е компромис с нещо, идеята на цялата работа е човек да си прецени с кои компромиси може да се примири

No bling at the Ring
Не съм казала, че категорично мини купър трябва да е, просто това е една от колите, в която виждам кмплекса качества , които търся. Благодаря за примерите, зед 3 ми харесва, маздата също ,много ме радва идеята за кабрио, така че в зависомост от пазара ще избера нещо .Купър нямалоо...нагледно ви показах,че има и то в отлично състояние...Разбира се , че не взимам решенията сама, все пак не съм компетентна и признавам, питам -с питане ставали нещата.Накрая ще изрецитирам мраките и моделите на татко, и той ще ми каже предимствата и недостатъците и ще вземем разумно решение.От вас искам най-вече примери-получих няколко сполучливи, така че наполвина съм готова. Благодаря и на скиптичните и на френдли настоените, ще се похваля , като има с какво. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
INNESSA написа: .Купър нямалоо...нагледно ви показах,че има и то в отлично състояние...
Ти ако на такъв с пръднала глава и дето не пали му викаш "отлично състояние"

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
bum_bum написа:INNESSA написа: .Купър нямалоо...нагледно ви показах,че има и то в отлично състояние...
Ти ако на такъв с пръднала глава и дето не пали му викаш "отлично състояние"
Направо да взима един компот 16-ка

Гледам се прадава един в секция "продава"

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
INNESSА на Коледа стават чудеса. Щом искаш Мини, просто изчакай и се оглеждай. В момента твоето Мини за 8 бона те чака някъде
и ще го откриеш. Може да се вземе и кола на почти половината от пазарната цена. Лично аз намерих моята Е46-ца убийствено евтино защото продавачката (19 годишна, на която татко и подарил дизелово БМВ
) си беше харесала Мерцедес кабрио и искаше да продаде БМВ-то до обяд за да си го купи слетобяд
. Разбира се нямах парите и един приятел ми даде оборота от магазина си. Да де, но в събота трябваше да ходи за стока и си ги искаше. За тази цел продадох Форда си също с почти 40% под пазарната цена. Просто парите ми трябваха спешно и само един ги имаше(макар и мниго по-малко) в кешовица. Та така за три дни две читави коли се продадоха на цена почти 40% под пазарната си стойност.

68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5