Въпрос относно смисъла от закупуване на кола на около 300000

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Въпрос относно смисъла от закупуване на кола на около 300000

Мнение от Larbi » 07 Дек 2010, 19:10

За никъде не бързам с покупката - първото което е. Аз ако бързах нямаше да пиша тема тук ами щях направо да се нашия в някоя тема Е60 или Е90 и да кача снимките на вече купената набързо кола с текст " Колеги да ви се похваля бла бла бла ..."
Второ : Не е показването самоцел и единствена идея, а купуването на "нещо по-ново"
Не мисля че възрастта има тука някакво голямо значение поне според мен - може и на 60 години да си и да се кефиш да се возиш в Ауди ТТ примерно или нещо от сорта пък другите да се оправят. Относно "цигането" с А8-цата : защо да не кара лимузина след като може да си го позволи ? А онова семейство с двете деца където с Голфа примерно значи не работи в правилната посока и им е сбъркано мисленето най-малкото защото с тия пари са можели да си купят кола по-висок клас , примерно един пасатор ще им стой по-добре ;)
Аз съм на 28 лета и зими и просто така се виждам в 5-та серия - както споменах забелязвам , че цените на 3-та и 5-та серия са може да се каже едни и същи що се отнася до втората ръка автомобили така че защо да не е 5-та вместо 3-та ? Сега друг е въпроса, че чакането ще продължи и поради финансовите фактори, а именно такава кола която искам си е твърдо над 20 до 25 съвсем оптимистично ама за 18500 вече няма такова чудо :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
Мечтае да кара: Alpina D5

Re: Въпрос относно смисъла от закупуване на кола на около 300000

Мнение от TERLIKA » 28 Дек 2010, 17:35

blqsu4ko написа:А защо не вземеш е39 530д, от последните години, която за до 14-15к ще е пълна с екстри и може би по добре поддържана...
Винаги съм смятал, че е по добре да вземеш модела от предишната серия в последните години, от колкото следващата в първите..
Освен това е60 за 18к... Моето мнение е, че за теб е е39 след 2001 ще има навигациики кожи и тн... И мисля, че е по евтина поддръжката

ЕДИТ:
А за толкова пари можеш да вземеш и добра е38 :?: :roll:

подкрепям т.нар детски болести са отстранени при последните години на моделите и аз сам твърдо за е39 + тва е39ката всички знаем как вози :driving: и аз сам решил да налазя някое читаво 525д след някои друг месец и да пратя тдс а в пенсия колкото и да не ми се иска :)
пък ако наистина искаш да караш самолет м5 с 400магаренца :mhihi:
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.

Предишна

Назад към Извън Темата