Въпрос относно АКТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Въпрос относно АКТ

Мнение от snooperchi » 30 Дек 2010, 11:12

Здравейте колеги, искам да ви попитам когато колата няма аптечка, пожарогасител, светлоотразителна жилетка и триъгълник колко е акта? ( Търсих с търсачката , но понеже някои хора казват 20лв , други 20-25 на липсващ елемент... ), а по други форуми четох , че 100 лв и 5-6-7 точки.. и вече се чудя на кое да вярвам, та реших да ви попитам и вас. Колата не беше моя, а на приятел, който се беше почерпил и трябваше аз да карам, но за мое съжаление той не беше оборудван. Ще бъдете ли така любезни да ми кажете колко пари е реално глобата, някой сблъсквал ли се е скоро с този вид нарушение? Благодаря ви предварително.

Между другото забравих да добавя, че ми взеха и талона с точките, а полицая каза, че не вземали точки уж, но ... знам ли ги и аз.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Въпрос относно АКТ

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2010, 12:36

В основния форум има тема за тия неща.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Re: Въпрос относно АКТ

Мнение от snooperchi » 30 Дек 2010, 18:24

Извинявам се много в такъв случай, аз разбрах за какво става на въпрос, но се сетих в последния момент и забравих да я изтрия. Може да действате по въпроса с премахването, благодаря за инфото относно темата.

Назад към Извън Темата