Ино въпросче...?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Ино въпросче...?
Та мен ли ме боли главата нз ма иам един вапрос.Скоро време съм се размечтал с мойта зазка дет е на село да правя някви раоти таа си мислех дали някакъв двигател от BMW ще стане в малкото место на В-образния на zaz 968 без много флексоване от страна на ламарините или пак съм спал на отворено и това е невъзможно ?
п.п Представете си само пала аз гррр и след малко обороти леката предница се дига заради мощния 1.6 матор изотзадзе

п.п Представете си само пала аз гррр и след малко обороти леката предница се дига заради мощния 1.6 матор изотзадзе

Gladis написа:явно ще се размина с двигателя .Просто за мен тази кола има сантиментална стойност и исках да направя нешо за нея ... но ще помисля идеите ми не свършват тук.
щом има сантиментална стойност- защо не го реставрираш перфектно във оригиналния му вид? колата е култова...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
Лада 1500s,фланец 50мм. между ск. кутия и двг защото първичният вал е по-дълъг. Препоръчително е по-голям акумолатор на мястото на резервната гума. Успех!
п.п.Личен опит.
п.п.Личен опит.

INTERSCAN RALLY TEAM
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
вкарай я в хаманalx написа:зазката на село я оставяш там и не се занимаваш със нея. но си купуваш едно старо, старо бмв и си го кърпиш.
това е моето скромно предложение..

7 мнения
• Страница 1 от 1