пожелайте си нещо от Ати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Яну 2006, 12:31

eraziel написа:Бе, аз нали съм си плебейче - 3ка кебапчета(може и без гарнитура) :D

айде от мен да мине и гарнитура:)
аз дори знам в чие заведение ще се състои;)
Младост тийм, гответе се, защото мисля да изнасяме събирателния пункт при вас, знаете къде (виновника да вдигне ръка)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Яну 2006, 4:16

Ати, аз искам да си винаги жив и здрав и винаги да си сред нас. Искам и да простиш всичко което съм или ще ти направя ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 06 Яну 2006, 10:57

За много години, ati! Пожелавам ти МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ, МНОГО СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ И МНОГО ПЪЛНИ С АДРЕНАЛИН МИГОВЕ ЗАД ВОЛАНА НА ЛЮБИМИТЕ МАШИНИ :D
От тебе искам да останеш готиния човек, който си в момента: нека никакви житейски перипетии не променят бодрият ти дух :!:
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: пожелайте си нещо от Ати

Мнение от Иво » 06 Яну 2006, 13:44

ati написа:Понеже съм много благодарен за акциите около мен в последните два месеца (като се започне от клетвата и се стигне до акцията днес), реших, че ще е забавно всеки от Вас да има правото да ви пожелае нещо, което аз да изпълня, стига да е във възможностите ми и да не включва танцуване :mhihi:
Та така, какво искате да Ви донесе/подари/направи (мале, това последното как звучи) Ати за новата година?
ПС - на Пабло и Оня Русия автоматично им отпада правото на желание, щото знам какво ще поискат и още от сега ще им кажа, че няма да стнае :winky: :mhihi:
Ати

Искам пак да караме ония ролери ли са блейдери ли и да ме научиш и да спирам :mhihi: После аз ше те науча да караш борд, без да ти обясня как да спираш и ще ти го върна за всички падания :mhihi:
Изображение
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

ЗА АТИ

Мнение от BMW lover » 06 Яну 2006, 13:49

DEAL :!: :!: :!: :yes: :yes: :yes:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата