Интересен подарък :)
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Интересен подарък :)
BadAngel написа:TPAKTOP написа:Врътката е в това че е Х5МСлед като някой я спечели затъва в дългове към банките. От лихвите автомобила се избива!
колега, така като гледам е 30д, защо реши, че е Х5М ?
Ами явно не ми разбра иронията!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
klintan66 написа:Ммммм....много голям скептик си Скиса.а всичко ти е 6.
......
точно щот съм скептик и не вервам на такива измами евентуално съм добре-не съм на 6...
а на Краси му пожелавам да има такова джипе и на мене си пожелавам ,и на тебе го пожелавам, ма нема да е с тия томболи.... тва го забравете...! няма шанс.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Аз също съм скептик като колегата! Някой замислял ли се е защо подаряват коли а не пари? С какво печели магазина ако наистина ви даде джип който е доста скъп за поддръжка а не сума която всеки може да разпредели по своя си бюджет? Това е то измамата! Хората са доста недоверчиви и организаторите предлагат предмет който да може да се види и пипне! Естествено че няма да бъде спечелен от случаен човек. Кой организатор би ви подарил автомобил за над 130000лв без да е обвързан минимум с покупка? Няма логика! Слави Трифонов си "подари" Хамъра след като го изби двойно повече от смс-и. Естествено че го спечели обикновен човек защото половин България му го откупи на доста висока цена! Това е просто реклама. Самия факт че тук доста хора го обсъждаме и сме прочели за коя верига става въпрос означава че рекламата е добра!

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3