Разхода на горивото през зимата ... !
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: Разхода на горивото през зимата ... !
Boyadjiev написа:Тъй като вече сме в извън темата ще споделя и аз:![]()
![]()
Моята 20-ска па над 8 не качва ! Завчера ходих на Витоша, казвам ви не лъжа, 45км. нагоре и надолу, 10 лв. сипах и още имам, сериозно![]()
П.С. Добре че има теми за разход от време на време че иначе е много скучно. Тия теми са по-добри и от вицовете за блондинки/Петка и Чапаев/лайна и говна![]()
![]()
Абе колега как за 10 лв се качваш на Витоша,аз сипвам 20 лв и стигвам до Витошко лале и обратно и това ми е.......А с 10 лв сигурно до хотел Хюндай ще стигана

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
bmw520i5063 написа:Boyadjiev написа:Тъй като вече сме в извън темата ще споделя и аз:![]()
![]()
Моята 20-ска па над 8 не качва ! Завчера ходих на Витоша, казвам ви не лъжа, 45км. нагоре и надолу, 10 лв. сипах и още имам, сериозно![]()
П.С. Добре че има теми за разход от време на време че иначе е много скучно. Тия теми са по-добри и от вицовете за блондинки/Петка и Чапаев/лайна и говна![]()
![]()
Абе колега как за 10 лв се качваш на Витоша,аз сипвам 20 лв и стигвам до Витошко лале и обратно и това ми е.......А с 10 лв сигурно до хотел Хюндай ще стигана![]()
Шегувам се

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Zubcho написа:В крайна сметка се обличайте по-добре, вместо да ходите с модерните и тънки якенца и няма да ви е студено. Колата харчи 0 като не работи. По-добре да си я държиш в гаража и да не мърдаш за по 600м до кафето с нея.
И вярно, извън София в по-малките градове що не си хванеш такси ?? За 1 км ще дадеш макс 1лв. и ще си на топло. То само като запалиш колата и поседиш 30-60сек. на място и вече си дал повече от левче.
Не се излагайте, а ходете пеша. Всеки ден минавам по 2 км. до работата ми пеша във всяка посока и не съм се разболял още нали? Др. седмица ще споделя как е след фитнеса дали съм се разболял като съм си тръгнал добре облечен, с шапка и тн.
Поздрави и си опичайте акъла. Пичетата вече не им пука за is-ки, търсят сериозни коли от над 30-40К.
Що бе... от 16 годишните все още има някой дето се залъгват... а и зависи от града, в София и Варна и 15 годишните се оглеждат за скъпите коли, ама в по-малките градове...

Иначе и при мен сериозно се усеща зимната разлика...
Моите преходи са по-различни от по 3-4 км в посока примерно
Обаче докато не загрее до средата не я гася... след час като я запаля най-много да е паднала малко температурата до първото деление наляво и за 2 минути пак е в средата.... Та това е по-добрия вариант честно казано. Аз съм и с ГИ... докато температурата на охлаждащата течност не стигне 40 градуса съм на бензин... Та така:))

E34, E38
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4