ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Re: ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!

Мнение от Жоро 320и » 28 Яну 2011, 10:17

Краде се защото нямаме закони! Ако закона е по-суров ще си помислят дали да пипат!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 28 Яну 2011, 11:24

Yanko Petrov написа:хората не смеят да се обадят от страх
Защото всевалиден е законът "Има човек - има проблем. Няма човек - няма проблем." !!! А "хората", имат и деца, роднини, близки, приятели... свръхуязвими са.

Жоро 320и написа:Краде се защото нямаме закони! Ако закона е по-суров ще си помислят дали да пипат!

И закони си имаме, и са си добри, стига да се прилагат. А не се прилагат тъкмо заради горния закон!!!
"... _ _ _ ..."

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 28 Яну 2011, 11:49

stozashto написа:И закони си имаме, и са си добри, стига да се прилагат. А не се прилагат тъкмо заради горния закон!!!

Ми не е точно така! Не си запознат, май. Във всеки един закон е оставена една вратичка, която да се ползва и да показва наглостта на нарушителя. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 28 Яну 2011, 13:09

Yanko Petrov написа:...а един не се похвали, че ги е набарал....

Всъщност ще се поправя. Сега се сетих за един колега, дето комшията му заварил некъв мангал в гаража(на колегата) да си прибира ъглошлайвче тва-онова и му беше стъжнил живота. Не съм сигурен как точно беше, ама имаше такава тема. Е такива съседи да имаш! Иначе и за страха ги разбирам хората... Като няма стабилна държава да те защити си траеш и си затваряш очите и се молиш на теб да не дойде до главата. Жалка картина :no:

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 28 Яну 2011, 13:50

На едно приятелче , преди 2 години в Надежда му дръпнаха преднаа броня заедно с номера , и цял ден се чуди какво да прави , понеже е от Златоград и там е регната . И вечерта след работа , се прибира с на брат му колата и гледа номера овит във вестник и защипан на чистачката . Таа поне му спестиха доста главоболия (добродушни крадци) :mhihi:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 29 Яну 2011, 11:57

Регистрирах си колицата на ново :confused:
Сега ще си сложа една обикновенна броня да ми е мирна главата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2011, 19:57

Колега и аз пререгистрирах ремаркето, направиха анекс за гражданската и за каското, обаче за прегледа не ми е ясно. След като го регистрирах се оказа, че от КАТ не ми дадоха картонче за преглед. Питах - един ми вика:Карай така бе, нали пише номера на шасито на старото картонче. Друг: Ааа, ходи на преглед отново. И двете мнения са от катаджии. Ти какво направи? Някой друг да изкаже мнение?...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Мнение от Bimmer_E36 » 29 Яну 2011, 20:59

Значи ако ти направят проблем катаджиите им кажи да сравнят рамата на картончето.Прегледа не е на номера а на автомобила!!!Да не се правят на интересни полицаите.(понеже работя в пункт за технически прегледи)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Мнение от Bmw325is » 29 Яну 2011, 21:11

Ей Няма оправия в тая гадна държава,аз колега съм толкова препатил ,стъкла 2 счупени ,откраднат касетофон спукани гуми счупена седалка емблема и много други... Знам кой е отговорен за някой от пораженията ходих до 5-то районно и от там така ме извъртяха ,че си нямаш напредстава ... Полицията Не стува ,Мързи ги да се мръднат! :ranting: :ranting: :ranting: Живота е само в другите държави ,защото там има закони и полиция!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 29 Яну 2011, 22:00

Мордехай написа:Колега и аз пререгистрирах ремаркето, направиха анекс за гражданската и за каското, обаче за прегледа не ми е ясно. След като го регистрирах се оказа, че от КАТ не ми дадоха картонче за преглед. Питах - един ми вика:Карай така бе, нали пише номера на шасито на старото картонче. Друг: Ааа, ходи на преглед отново. И двете мнения са от катаджии. Ти какво направи? Някой друг да изкаже мнение?...

И на мене не ми дадоха талонче и лепенка за преглед,но той ми изтича тея дни така или иначе.За гражданска и каско трябва да се прави анекс към тях.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: sl 63 amg black series

Мнение от samuil_m3 » 30 Яну 2011, 0:18

чумата да ги тръшне тия гадове :ranting:
и за пореден път казвам защото и аз съм страдал от такива шибаняци ПЛАТЕН ПАРКИНГ ИЛИ ГАРАЖ МУ Е МАЙКАТА :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 30 Яну 2011, 17:21

Сигурно потърпевшите колеги,с откраднати М елементи, надхвърлят вече повече от 50! И аз съм един от тях... Преди няма и месец М лайсните на предната ми броня "изчезнаха безкрайно"! Другият път,ако пак пипне някой,и недай си боже го хвана,мисля да практикувам с него анален секс с най-широката лайсна на бронята,а именно тази за номера...БОКЛУЦИ! :ranting:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата