Изгубен стикер за гражданската отговорност
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
DEFLEPPARD написа:другата част от стикера пазиш ли я ? там има един бар код по който могат да ти изкарат нов стикер със същия бар код... или поне така ми казаха на мен
П.С. моя що е червен ?
коя друга част? ако е пак на самата лепенка... аз не съм я отлепвал за да я лепя, загубих я, а ако е едно друго зелено като карта имам го както и документите, нямам време да отида да видя какво ще ми кажат но ще пиша като разбера що иде реч

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
dr-who написа:DEFLEPPARD написа:другата част от стикера пазиш ли я ? там има един бар код по който могат да ти изкарат нов стикер със същия бар код... или поне така ми казаха на мен
П.С. моя що е червен ?
коя друга част? ако е пак на самата лепенка... аз не съм я отлепвал за да я лепя, загубих я, а ако е едно друго зелено като карта имам го както и документите, нямам време да отида да видя какво ще ми кажат но ще пиша като разбера що иде реч
за тая втора част на лепенката ставаше дума, ама ся кат гледам нейните ид-та не ги пише никъде другаде така че могат да ти дадат друг стикер с други номера и мисля че няма да има проблем, ама другото талонче (дето е като визитка) трябва да е в тебе май щото там пише номера на полицата, както и самата полица... тия лепенки май са само за катаджиите да им е по-лесно да видят дали имаш ГО или не... тъй че на принципа на винетките не би трябвало да има значение какъв номер точно пише там... така си мисля поне
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2